Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   cine merge la bucuresti pe 1 aprilie ? (https://forum.4tuning.ro/85-arad/34375-merge-bucuresti-1-aprilie.html)

Alexandru Suedia 25-02-07 12:03

cine merge la bucuresti pe 1 aprilie ?

eu sunt nou pe aicia pe forum.si as vrea sa stiu si eu daca din arad merge cineva la 4 tuning day ? parca e pe 1 aprilie ? astept sa postati aicia daca mergeti.ar fi frumos sa mergem in grup din pacate masina mea nu e in romania dar as dori sa merg chiar daca nu parcitip.deci cine vine ?

Dari 26-02-07 20:01

Re: cine merge la bucuresti pe 1 aprilie ?

Eu inca nu stiu sigur. As vrea sa merg, fiindca anul trecut am ratat evenimentul.
Cand o sa stiu 100% dau sfoara in tara ;-)

DesignPlus 26-02-07 20:54

Si eu as merge, asa ca poate o sa ne adunam citva

NEo007 04-03-07 22:54

sorry de off topic...dar... 1 aprilie ziua tuningului romanesc? cum au ales data asta? :( orice alta data...dar 1 aprilie? sau tuningul romanesc e doar o farsa? :)) Eu nu ma duc, rupi masina si nervii in doua pana acolo. Mai bine ceva in cealalta parte a hartii.

morghen 05-03-07 00:14

cica e bun drumul pana acolo....asha am fost informat.

akimoto 05-03-07 08:34

Quote:

Originally Posted by NEo007 (Post 781549)
sorry de off topic...dar... 1 aprilie ziua tuningului romanesc? cum au ales data asta? :( orice alta data...dar 1 aprilie? sau tuningul romanesc e doar o farsa?

poate e o farsa :lol:
mereti pana acolo si cand ajungeti....tzeaapaaaa ... a fost o farsa

morghen 05-03-07 15:46

plm am fost re-informat ca drumul e....DE CACAT(a se intzelege plin cu gropi nu fecale deshi banuiesc ca pe masura ce "the journey" inainteaza s-ar prea putea sa avem uimirea...)....acuma nush care are dreptate.....

oricum nu prea se merita sa batem drumul pentru atata...

CHEBELEU Cata 12-03-07 19:19

ma io zic ca nui farsa ca sar face de c**** rau de tot 4 tunig si nu prea cred casi permit..parerea mea...io daca pot merg

absstrakt 12-03-07 20:10

astazi m`am intors dintr`o mica excursie in Bucuresti ..si ce pot sa spun despre drum....pana la sibiu e destul de aiurea in sensul ca trebuie sa fi mai atent..dupa Sibiu in mare parte e bun dar cand te astepti mai putin apare o groapa sau o denivelare creeata de camioane sau ceva care inevitabil il iei din plin si iti cam tremura picioarele ca ti-ai rupt masina in doua. spre uimirea mea...autostrada nu mai are gropi asa cum a avut asta vara...poti sa o calci linistit.
in rest drumul e plin de tarani cu carute, camioane la greu...stresant pot sa zic. suntem la pamant cu infrastructura...intr-o tara ca germania ai scoate mai putin de jumatate din timp pe aceeasi distanta.

ar 79 dix 12-03-07 20:18

mie drumu pana la sibiu mi se pare destul de bun, mai ales dupa deva incolo, sau dupa alba unde potzi sa ii dai tare, ca e destul de bun. si zic asta ca il cam fregventez destul de des, adica saptamanal aproape. si daca vrei sa scapi de camioane dupa sibiu o iei pe brasov nu pe vlea oltului! mai vezi brasovu, predealu, sinaia, numai ca acolo is camerele de filmat si nu potzi sa mergi mai mult de 70 la ora.

morghen 12-03-07 23:31

e clar...raman suspendat daca incerc sa ma duc pe drumul ala. stau acasa.

Alexandru Suedia 17-03-07 15:07

Io as fi vrut sa merg si mergeam daca nu ai fi plecat din Romania mergeam...:cry: :cry:

Gabi 17-03-07 15:25

Quote:

Originally Posted by CHEBELEU Cata (Post 794474)
ma io zic ca nui farsa ca sar face de c**** rau de tot 4 tunig si nu prea cred casi permit..parerea mea...io daca pot merg

O parere cat se poate de corecta. Si anu' trecut s-au facut "glume" pe tema asta si, dupa salon, multa lume si-a schimbat parerea.

Daca starea drumului e problema... imi pare rau. Totusi, cred ca daca va mai ganditi putin, puteti ajunge fara nici un fel de problema. In 2006, de la Oradea au venit cateva masini LOW, care au ajuns in Bucuresti fara problema. Drumul de la Oradea la Bucuresti nu e nici ca-n palma, nici plin de cratere.

Eu cred ca puteti ajunge ok !

morghen 17-03-07 18:42

cu barca....

BULLETTT 19-03-07 21:31

Totusi merge cineva din Arad sau toti dati vina pe drumuri?

All times are GMT +2. The time now is 10:44.

- Copyright 2026 4Tuning