![]() |
COD FORD 6000CD
AM SI EU NEVOIE DE UN COD LA UNITATEA MEA AUDIO fORD 6000CD...SERIA V422767..AM NEVOIE DISPERAT STAU AJA CU EL DE 2 SAPTAMANI ..VAS RUGA SA MA AJUTATI VAS RAMANE RECUNOSCATOR SALL NUMAI BINE SI AST RASP VOASTRE.....
|
Re: COD FORD 6000CD
Daca mai ai la el factura/ceva acte mergi la ford si iti dau ei codul:lol:
|
iti multumesc pentru indrumare dar cd playerul lam cumparat de la un prieten
si iel mia zis ca habar nu are de cod..akma eu lam montat pe masina dar degeaba am incercat de 2 ori si mam lasat pagubaj ca nu vreau sal blochez si nush ce as fac ....:sad: |
1 Attachment(s)
am adaugat si o poza poate var putea ajta mult o zi buna tuturor
|
sall lai deblocat? incearca 5373
|
Quote:
|
daca prietenul de la care l-ai luat l-a dat jos de pe masina lui, cere-i seria de sasiu si suna la BDT. daca nu, e mai problematic.... nu stiu daca microcat-ul (programul FORD) te poate ajuta cu codul. normal asa ar trebui....
bafta |
ai reusit sa afli codul?
|
sall am incercat si mi a zis cod incorect..scuze ca nu mam mai uitat pana akma pe forum dar am fost dezamagit crezand ca nu ma poate ajuta nimeni in aceasta privinta dar imi pare bine cand vad ca mai sunt useri care se implica am sa urmaressc aceasta posare poate osa reusesc sal fac numai bine
|
nu am reusit ....dar am auzit ceva de microcat ford crezi ca as reusi sa imi rezolve acel program problema?? orikm eu nu gasesc sa il descarc poate cineva care il are deja instalat sa ma ajute sa bage codul la el in pc si sa verifice si sa imi dea codul numai bine apreciez orice gest
|
cum pot sa aflu seria de la radio ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:59. |
- Copyright 2026 4Tuning