![]() |
viteza maxima constructiva poate fi depasita?
azi am fost pe autostrada si mai mult de 3500rot/min in a 5 nu se tura...pe gps imi arata 145 si pe bord 180...ce pot sa fac sa prind mai mult ....masina e pe carburatie nu am nici rodajul facut
|
Re: viteza maxima constructiva poate fi depasita?
Asteapta sa faci rodajul ca iti strici motorul. Dupa pui cauciucuri "recomandate" sau calibrezi ceasurile.
|
Quote:
|
Eu zic ca pana la 5000.
Totusi: ce motor ai? Sigur nu trage aer fals pe undeva? Amestecul e bun? |
Quote:
|
Ce masina ai? Ce motorizare? Roti pe 20? Dacia, 20?
Original, original. Dar ce motor, de cat, ce cod? |
Quote:
|
II clar ca o ajuns pe mana buna daciuata aia daca deja incepem sa depasim viteze si pe urma incepe tuning din Vitan.
|
Mergi calm cu ea inca cel putin 2000km, dupa care poti incerca sa vezi viteza maxima, dar nu te astepta la cine stie ce.
Daca viteza pe GPS e mult mai mica decat cea din bord, calibreaza ceasul/vitezometrul. Si preventiv schimba cauciucurile(in caz ca nu-s noi, ca daca-s de pe vremea masinii e naspa), verifica sa ai frane bune. Mai verifica si uleiul, sa ai ungere buna in motor, verifica etanseitatea motorului(garnituri la carburator, tevi etc). |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
[/QUOTE]plm am luat si eu permisul de curand si daca am fost si eu pe autostrada am vrut sa vad cat se duce[/QUOTE]
prietene, esti pe un forum nu cu prietenii tai, ai grija la limbaj. ai grija cu afumatu` la logane cu anvelopele alea de 20 de ani:???: |
Quote:
|
plm am luat si eu permisul de curand si daca am fost si eu pe autostrada am vrut sa vad cat se duce[/QUOTE]
prietene, esti pe un forum nu cu prietenii tai, ai grija la limbaj. ai grija cu afumatu` la logane cu anvelopele alea de 20 de ani:???:[/QUOTE] scuzama prietenash ma luat valu :D si anvelopele o sa le schimb in weekendul asta :) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:27. |
- Copyright 2026 4Tuning