Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   intrunire (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/34301-intrunire.html)

COCOBADAREL 24-02-07 08:25

intrunire

Fratzilor poate facem cand se mai incalzeste o parada pe strada ca tre sa ne dea astia autorizatzie,nu au dc sa nu dea.D fapt daca e coloana organizata nici nu trebe autorizatzie..................

dragosm3 24-02-07 08:40

Re: intrunire

brava tie, eu te sustin si vin :)

siminelsimi 24-02-07 13:58

total de acord ! :) numa sa dea oleaka caldura ca aseara am prins -13 grade ..

vgedc 24-02-07 17:03

termometru tau simi crek era inghetat k miei mia spus un taximetrist k a prins -19 grade :P

Nucuu 24-02-07 20:34

sustin ideea si ma prezint si eu :D !!!!

siminelsimi 25-02-07 11:00

aseara am prins -16 :) posibil sa aiba ceva

TND--TEAM 25-02-07 21:05

ar trebui sa se stranga si cateva masini pt o parada de masini

BT-01-KAW 25-02-07 22:32

daca putem face ceva ma bag si eu.......poate ne intalnim intr-o seara sa discutam detaliile

ESPinoza 26-02-07 17:07

parada? :)) cu ce mashini? :)) doar sa facem o intalnire 4tuning sa vina totzi din sv bacau iasi piatra neamt etc

siminelsimi 26-02-07 18:05

ar fi o treaba sa facem o intalnire 4tuning calumea .. dar nu vad cine s-ar ocupa de asta .. politie , locatie si asa mai departe .. hai ca locatzia nu e greu bagam poligonu sau parcarea de la altex .. cu politia e mai nasol ..

HOT 26-02-07 18:28

Eu la fel am mai discutat cu esp si cu lucifer si eu zic k pe la vara sa organizam o intalnire 4 tuning la botosani de fapt sa facem lansarea pe plan local si nu numai a comunitatii noastre 4 tuning din botosani.De politie promit sa ma ocup eu k doar sunt de-al casei.Locatia trebuie stabilita foarte bine deoarece vor veni ceva masini si nu trebuie sa ne facem de rusine k nu incap toate masinile cum a fost cumva si la piatra neamt unde cei din piatra nu mai aveau loc in parcare si le cereau sa stea in afara parcarii stadionului.Cum spui tu coco asa de o plimbare nu cred ca are rost sa starnim reactii adverse.Eu unul recomand deocamdata sa stabilim cine poate merge la bucuresti la 4 tuning day pe 01.04.2007,si pe urma mai vorbim de o intrunire asa intre noi.

ESPinoza 26-02-07 19:25

asa e daca tot facem ceva sa facem calumea.. total de acord cu cezar lume cred ca o sa vina asa cum a fost si la iasi si la bacau si la piatra.. asa ca trebuie sa ne apucam de treaba

Yonut21 26-02-07 23:19

Pentru o astfel de intalnire trebuie facut un program bine stabilit, locatie, aprobari,etc. Trebuie stabilit si un drum pentru mersul in coloana, cu revenire inapoi la locatie.
Simi, nu cred ca e chiar asa nasol cu politia. Zic ca se poate rezolva, ca din cate am vazut sunt deschisi la din astea(exemplu vezi cursa de anul trecut organizata chiar de ei), apoi o aprobare de la primarie, mediatizat si aia e :D Se poate face ceva frumos si aici. Vointa trebuie :D

siminelsimi 27-02-07 06:44

ok .. pai atunci nu mai e timp de stat, sa-i dam drumu :D

ESPinoza 27-02-07 07:03

ne punem si noi cate un sticker cu centura salveaza vietzi :) sau ce slogan e acum? viata are prioritate.. si ne lasa :)

All times are GMT +2. The time now is 18:21.

- Copyright 2026 4Tuning