![]() |
Golf 2 ajutor!
Ma bate gandul sa imi tunez vechiul golf 2(1.4) a lui tata in loc sa imi iau alta masina dupa bac...nu sunt cunoscator in acest domeniu doar din auzite si v-as ruga sa imi ziceti o parere si preturi un total :D
As vrea sa fac urmatoarele lucruri: -Vopsit -Jante+cauciucuri(merg si mana 2-a) -alt motor preferat calibra 2.0 -toba -2 scaune sport -volan sport -triple+ faruri -interior(reconditionat nu neaparat piele) -ceasurile -suspensie(aici nu stiu care e mai buna sport sau reglabila) -un body kit poate -sa schimb schimbator+ pedale Cunoscatorii daca sunt dispusi sa imi zica o parere, preturi as fii foarte recunoscator iau unele ,,cerinte" de mai sus merg si la mana a 2-a nu vreau sa bag 6000E in ea ca asa iau alta masina. Multumesc mult si astept comentarii:-) |
Re: Golf 2 ajutor!
2 Attachment(s)
Quote:
vezi ca acel motor de 110 kw si 150 cai s-a pus si pe kadett gsi, vectra a si astra f gsi ;) |
mai bine iti iei o calibra cu SFI pe ea si sa arate cat de cat bine si nu te mai doare capu, arata si mai bine decat golf 2 si o sa mearga si mai bine ;)
|
Quote:
|
Daca esti pasionat si-ti place ce mai conteaza banul?
Normal ca se merita. |
Quote:
ON: totusi niste preturi sau criticati ce am scris eu in acea lista va rog:) |
Quote:
|
Asta e blasfemie sa pui pe vw motor de opel cand ai atatea variante in gama de motoare vw.
Piata aftermarket e destul de diversificata la golf 2 asa ca ai de unde alege, bani sa fie, jante second hand la fel, de la 100 ,150 pana la 1000 de euro , gasesti aici pe forum, la bazar de nu o sa stii ce sa alegi. Cu preturi te poti ajuta singur, vad ca ai 18 ani , deci se presupune ca esti in stare sa cauti pe net preturi la ce vrei tu . |
Quote:
si nici vr6 nu o sa-i stea in cale si toate astea cu un consum decent... :)) |
ar fi un proiect unic in romania si SFI e un motor destul de reusit si rezistent...poti sa cauti pe internet ;)
|
a mai aparut o intrebare... omologarii? trebuie pile presupun...
|
Salut, 0764.394.859 suna_ma si te ajut cu orice ai nevoie, mai ales pentru golf 2 cu c20xe.
Am un prieten cu golf 2 caruia i-am zis ca c20xe este ce'trebuie ... dar a vrut vr6.. |
Quote:
|
Sustin acest proiect :D
|
gasesti tot ce-ti trebuie aici pe forum.
nu zice nimeni sa o faci intr-o saptamana luna asta motorul luna viitoare sau la vara scaunele nu-i graba daca esti pasionat si chiar vrei vei reusi nu va fi usor dar cred ca merita |
| All times are GMT +2. The time now is 19:57. |
- Copyright 2026 4Tuning