Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   AUDI 4000 CS (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/341689-audi-4000-cs.html)

donz 21-10-12 19:06

AUDI 4000 CS

10 Attachment(s)
Salutare domnillor, nu de mult am intrat in posesia frumosului CeSeu cum imi place sa il alint , masina are o poveste frumoasa, a fost adusa de unchiul meu din Georgia in 96 cand a fost in vizita la un nepot, a cumparat masina sa se slujasca acolo de ea dar s-a atasat de ea f tare si nu a renuntat la ea, a pus-o pe vapor si gata in 2-3 saptamani masina a fost in Germania, de unde a luato usor la pas spre plaiurile mioritice . Pot sa ma mandresc ca sunt al 2lea proprietar in Ro masina a fost foarte ingrijita chiar daca a avut o sarcina grea, aceea de a face soferi ( SCOALA ), a rezistat f bine . La baza era un 1.8benzina injectie multipunct, dar cum se stie ca in Ro daca e masina trebuie sa fie diesel s-a conformat si unchiu si a pus un motor de VW 1.9 sdi de 68 de cai o bestie ce sa mai ), dar trecand peste asta e masina super, cu dotari de care multe altele nu au auzit : AC, 4x geamuri electrice, oglinzi electrice si helomate, pilot automat, servo directie jante aliaj originale :twisted:

singurul minus ( - ) este tractiunea :(

Bogdan.IS 21-10-12 21:37

Re: AUDI 4000 CS

Ceva f rar...e prima data cand aud de acest model de Audi . Sa-l porti cu placere :-P

BN-01-WSO 22-10-12 16:13

arata bine masina. Nu am mai fost prin cj sa iti aduc faru ala. Daca ai tu drum din greseala da un semn. Bafta

marius3030 23-10-12 00:44

fff interesanta masina masina.nici eu nu am mai vazut modelul asta.cu stopurile alea asa mari parca e o masina de america!app de asta..iti recomand pt aspect sa le faci complet rosii,exact ca masinile americane.
o intrebare: de ce se cheama acest model 4000CS?

donz 23-10-12 23:24

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 5219173)
fff interesanta masina masina.nici eu nu am mai vazut modelul asta.cu stopurile alea asa mari parca e o masina de america!app de asta..iti recomand pt aspect sa le faci complet rosii,exact ca masinile americane.
o intrebare: de ce se cheama acest model 4000CS?

masina chiar e de America :), a fost adusa din ambitie, si eu ma gandeam sa fac stpurile rosii dar imi e teama sa ii stric aspectul de classic, oricum le fac cu folie si daca le fac, de ce se numeste 4000CS nu stiu , stiu ca e facut special pentru America de nord, pe stalpul stanga are o placuta unde scrie "in conformitate cu regulile, pentru bari ai antifurt" sau cam asa ceva :)

BN-01-WSO
arata bine masina. Nu am mai fost prin cj sa iti aduc faru ala. Daca ai tu drum din greseala da un semn. Bafta

s-ar putea sa imi fac drum ca imi place ce ai prin "ograda"

sa auzim de bine

TR 69 CRS 28-10-12 09:30

Pfu...frumos...ce raritate!
Sa o stapanesti sanatos!

donz 28-10-12 18:27

Quote:

Originally Posted by TR 69 CRS (Post 5225241)
Pfu...frumos...ce raritate!
Sa o stapanesti sanatos!

merci merci, daca ajuta Domnu' la vara incepe frumosu, toata desfacuta izolata vopsita...

sa auzim de bine

All times are GMT +2. The time now is 19:48.

- Copyright 2026 4Tuning