Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Din ce castigati voi bani ????? (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/3415-castigati-bani.html)

helljackbt 25-01-05 10:09

Din ce castigati voi bani ?????

Toti stim ca pentru a obtine o masina \"ADEVARATA\" trebuie sa investim in ea multi bani si multe ore de munca !! Si mai stim ca noi astia pasionati de masini facem destule sacrificii pentru masinile noastre !! (kiar daca majoritatea ne considera nebuni ca bagam multi bani in ceva ce ei considera un moft)

Bani ii facem noi cum ii facem dar intrebarea mea este din ce ii FACEM ??
:?: :?: :?:
Asa ca HAi SA VeDeM DIN CE CASTIGATI VOI BANI ???
(poate ne mai inspiram uni de la alti sau punem de o colaborare )

[ar prinde bine sa mentionati si suma pe care o castigati in medie pe luna ]

mpa 25-01-05 10:17

Pai asteptam oamenii la bancomate cu bata si ce sa mai zic vand steaguri cu RSR si pancarte antiguvernametale........

CeReS 25-01-05 17:55

curse ilegale de masini :lol: :lol: :lol: :lol:

luca 25-01-05 18:14

Eu sunt ala care tine banii la ilegale si imi mai iese si mie acolo cat sa-mi intretin familia, iti dai seama cat le iese celor care se dau.
A castigat un amic la ultima ilegala vreo 200 mii de $ cu toate ca a iesit pe locul 3.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

DnI 25-01-05 19:09

eu ma ocup cu cativa prieteni... de 2 ani facem acelasi lucru.
mergem impreuna la \"tirat\" de telefoane.

pimp_lex 25-01-05 19:41

eu vand droguri in cartier la pusti de liceu, si am cateva c*urve care lucreaza pt mine

iese binisor, pe la 20 mii$/luna

helljackbt 25-01-05 20:05

pana acum sa inteleg ca ::
1.bani din curse ilegale
2.exploatarea femeilor si a copiilor
3.dat in cap la oameni care isi scot bani la bancomat
4.alte kestii faine

eu unu mas profila pe spargeri de banca !! :2gun:

Curaj SI CELORLALTI !! Puneti si voi un post !!!

MMihai 25-01-05 20:09

ce caterinca aici :lol: :lol: eu cer taxa de protectie na! :lol: :lol: hai sa fim seriosi

Zar__ 25-01-05 20:19

Eu fac contrabanda :lol: :lol: :lol: .... aveti nevoie de ceva? :lol: :lol:

luca 25-01-05 20:45

Stiti e faza aia toti spunem ce facem si radem dar la fiecare e putin adevar pe acolo.
RECUNOASTETI, toti sunteti niste infractori.
Poate ne salta maine politia pe toti. :lol: :lol: :lol:

mpa 25-01-05 22:05

Da mah asa e!!
Eu fac banii cu mintea mah!!Sunt salahor!!

Bogdan_16v 25-01-05 23:10

Eu fac evaziune fiscala, pe bune!!!! :lol: Ma incadrez de altfel in cei 99,99% din romanii cu microintreprindere care fac asta.
In timpul liber, imi ofer serviciile de recuperator, cine are o soacra terorista sau vreu amic inglodat de datorii care se da bolnav, pe soacra o transform in Maica Tereza, iar amicul ... nu va mai fi mincinos :wink: .

Hondarul 25-01-05 23:25

Eu vand organe la mana a doua... Vrea careva un rinichi (a fost al unui drojdier...), ieftin trai-v-ar... :wink:

Carmen 25-01-05 23:31

helljackbt esti cumva reprezentant al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, aflata in subordinea Ministerului Finantelor Publice si ai ca scop stabilirea impozitului pe profit, in functie de venit si natura acestuia?

SpeedeR 26-01-05 00:06

eu fac banii la curse ilegale de masini teleghidate... se castiga kam vreo 500.000euro in medie per cursa...

All times are GMT +2. The time now is 09:20.

- Copyright 2026 4Tuning