![]() |
U L Y De Vanzare!!!!!! - sau DACIA cu tuning de 8000 E!!!
6 Attachment(s)
Nu Ma Lasa Inima Dar Trebuie Sa O Vand
Bani Am Bagat In Masina 8000 Euro!!! Are Multe Modificari, Evcuare Dubla Inox Geamuri Electrice Neoane Interioare Exterioare Statie Soboower 6 Boxe Amortizoare Gaz Monroe La Motor Inka Nu Am Reusit Sa I Fac Nimik. Pret 5000 Euro!!!! Cine E Intersat Give Me A Call 0722177575 0765363331 |
Re: U L Y De Vanzare!!!!!!
treaba buna cu aia 8000 de euro bagati in ea . frumos tuning .bafta la vanzare
|
mare ti-e gradina ta Doamne !!!
|
esti nebun
|
motor stock...hmmm...mult fara suparare
|
cum mult domne ? baiatu pierde 3000 de euro si tie ti se pare mult? offf ce oameni
|
fara nici o suparare
in ce ai bagat 8000 de euro ? |
in benzina...in ce crezi ca a bagat ?
|
5000 de euro? 1000 ai dat pe eleronu Vitan racing.. prob 2 mii daca ai lua pe ea ar fi bine
|
Quote:
Daca vrei un motor destept sa-l trantesti pe dacia asta cauta-ma cu vreo 500E si se rezolva. |
in loc sa va bucurati ... ca aveti de ce sa zambiti .. ca sa nu zic jap-jos-scaun .. ---->>> podea ... de ras.. :/
:D si pan` la urma prost e ala care da , nu ala care cere, din punctul meu de vedere e super tare anuntul , cu toate ca nu cred c-o s-o ia nimeni ... :D si daca o s-o ia, as vrea sa-l vad la fatza pe cel care da 5000 pe " U L Y " :D |
Ba baiatule am impresia ca tu nu prea eshti sanatos cu 8 mii de E aberezi prea mult....exagerat.
|
doamneeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
ma e adevarat ca se vede k a bagat omu' 8mii in ea...eleronul-400mii lei...capete de tobe-1mil...jante-8mil ...hai k nu mai e mult pana la 265 de mil....:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
Quote:
INTREBA SI CATE ORE EU MUNCIT BAIETII!!! |
Quote:
DACA O IA SAU NU O IA CINEVA ASTA ESTE..... NOI SA FIM SANATOSI!! TIN SA MENTIONEZ CA DOAR PE MASINA AM DAT 3200 EURO |
All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2025 4Tuning