![]() |
Dacia Logan 1.6 8v/Cu ceva modificari astept sugestii
Salut numele meu este Ionut si vreau sa prezint masina unui prieten !
Este vorba de un Logan 1.6 8 v cu urmatoarele modificari: -evacuare cap coada inox catalizator anulat -galerie evacuare 4 2 1 -admisie -tubulatura de inox flitru aer sport -ceva soft optimizat de Doc Modificari de viitor: -ceva discuri spate (astept sugestii) -corp clapeta acceleratie marit sau de pe alta masina daca se potriveste (accept recomadari) -un ambreiaj sport (astept ceva recomandari) |
Re: Dacia Logan 1.6 8v/Cu ceva modificari astept sugestii
5 Attachment(s)
Si cateva poze cu masina !
Ca modificari la exterior: -bara fata Pilot Racing Line -praguri fibra (din acelea de targ urmeaza achizitionarea celor de la Pilot) -jante 16' marca ART vopsite in culoarea Subaru Gold -bara spate originala+difuzor -faruri Street Storm cu angel eyes alb si xenon H1 35 W 6000K -triple spate -portbagaj clean -eleron luneta Modificari interior: -schimbat lumina bord , cadranele alb si acele rosu ,display CB alb -schimbat lumina consola |
Interesanta masina.
Niste poze cu evacuarea? |
Ce tubulatura de admisie are?tot daia prost lucrata de Pilot?
|
pleoapele galbene, stopurile si materialul cu care s-a lipit eleronul de luneta strica mult masina. In rest...as alinia cumva bara fata cu pragurile si cu bara spate - nu-s la linie..
ps. De ce nu posteaza proprietarul ? |
Puntea cu discuri din ce am auzit eu(nu bag mana in foc) ar merge dupa megane 2.
|
Evacuare este de 50 mm o sa pun poze cu aceasta la sfarsitul sapatamani .
Tubulatura este facuta 2 toli are diametru,nu este cea de la Pilot.Asa am auzit si eu ca de Renault Megane 2 ar merge ,rog pe cineva daca a pus pe logan sa dea detalii . B-61-KYS Bara fata va fi aliniata cu capota pozele sunt facute imediat dupa ce s-a montat bara ,la eleronu de la luneta inca nu se uscase bine siliconul , in viitor pragurile vor fi schimbate cu cele din kitul de la Pilot Racing Line . Niste recomandari pentru un ambreiaj sport vreau si eu . |
Eu iti recomand sa ramai la asta stock ca e cel mai sport dintre toate.Daca stii sa il exploatezi asa cum trebuie tine mult si bine.Cand pica iei unul Sachs normal pt 1.6.Am vazut destule Exedy "sport" care patinau dupa 4-5000km.
|
Quote:
am vazut ca tu ai discuri pe spate la loganul tau ,imi poti da si mie mai multe detalii?? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:29. |
- Copyright 2026 4Tuning