![]() |
Sfat achizitie masina mai veche de 1993
Salut, sunt posesorul unu 206 1.9 d din 2001 numai ca as vrea sa il vand pentru ca locuiesc in Italia si platesc prea mult asigurarea (1300 euro/an ). si mam gandit asa:
1.Imi iau o masina mai veche de 1993 pentru ca face 20 de ani si o inscriu ca masina de epoca si platesc pana in 200 de euro asigurarea . (golf 3) 2. Imi iau o masina din romania cu max 2500 euro Ce masini imi recomandati ? ce masini as putea gasi in ro cu banii astia ? inscrise pe romania. PS: Stiti cv si despre taxa auto ? |
Re: Sfat achizitie masina mai veche de 1993
in italia conteaza capacitatea motorului? platesti mai mult? intra pe un site de specialitate si cauta masini pana 1993,, gasesti destule unele dintre ele cu AC,ABS,air-baguri,(mai toate din germania care au dotari),,
|
Vezi ca din cate stiu eu la masinile de epoca trebuie sa nu se mai fabrice modelul respectiv de 20/30 ani . nu masina respectiva sa fie peste 20 ani vechime.
Masina din anii aia buna gasesti doar Mercedes sau Honda . |
De cand face Honda masini bune?Bmw din ani aia ai auzit tu ca sunt cam proaste,se strica c-am repede,deaia e plina Romania de e30 si e34.
|
Quote:
|
Quote:
|
In Italia e diferit cu masinile de epoca ,trebuie sa aiba masina cel putin 20 ani nu modelul.
Ia-ti un volvo 850GLT pe gpl din '92 in Italia ,faci ACI ca sa platesti asig de epoca si cam asta e. E fiabila ,extrem de bine echipata si mai ieftin de atat nu se poate , 1k masina-100e/an asig . Asta vreau sa fac si eu de la anu. |
All times are GMT +2. The time now is 18:21. |
- Copyright 2025 4Tuning