![]() |
Subwoofer
Salutare ....am achizitionat un subwoofer Pioneer model TSW 306 cu 2 bobine de 4ohmi si cu o putere de 400Wrms si 1000W muzicali...a avut cineva pana acum acest model...sau cam ce putere este recomandata pentru acest difuzor sa nu il pot arde ....se aude super bine...vine amplificat cu o statie Magnat tribal x four in 4 canale legat in punte canal a&b difuzorul are ambele bobine legate pe 2 ohmi.....
|
Re: Subwoofer
Quote:
Marea majoritate a difuzoarelor nu se ard din putere ci din instalatii incorect realizate/utilizate. Un difuzor bun de 400W se poate arde cu 100W sau poate sa mearga linistit cu 600W. |
aici sunt datele amplificatorului ...cred ca am uitat sa precizez ca amplif este seria magnat tribal x four limited.......
amplificator 4 canale mod de functionare 4/3/2 canale putere 4 ohmi, stereo: 4 x 110W RMS 4 ohmi, in punte: 2 x 260W RMS 4 ohmi, 3 canale: 2 x 110W + 1 x 260W RMS 2 ohmi, stereo: 4 x 140W RMS raspuns in frecventa 5 Hz - 50 kHz impendata iesire 2-8 Ohm bass boost variabil 0 - 12 dB la 45 Hz filtre low pass si high pass 40 - 300 Hz (12 dB) S/N ratio > 100 dB THD < 0,05% |
Poate sa fie Mega Ultra Limited. :)
Exact cum spuneam, "stie" doar 4 Ohm punte: 4 ohmi, in punte: 2 x 260W RMS La 2 Ohm punte risti dincolo de ce garanteaza producatorul. |
si in cazul acesta pot folosi cele 4 canale de la statie in punti ptr acest difuzor ? adica o bobina de 4 ohni pe canal A&B in punte si celalalt la fel.C&D ...am 2 cabluri in forma de Y care le pot cupla la intrarea in statie sa fie semnal mono?....
|
Quote:
Amplificatoarele monobloc exista cu un scop exact. :) |
multumesc pentru detalii...atunci voi vinde amplificatorul pentru unul cu 2 canale sau monoblock
|
salutare am un subwoofer RE audio model XXX vechi 2000 RMS si are 8 conectori adica 4 plusuri si 4 minusuri ...intelegi ce vreau sa zic....am inteles ca toate acele plusuri si minusuri trebuie legate intre ele dar nu oarecum... ai idee cum ar arata o schema ptr asa ceva cum ar treb legate ca sa raman cu 1 singur plus si 1 singur minus , sa ma pot lega la amplificator? amplificatorul e
KICKER EX 1000.1... sper sa ma ajutati... |
sal....in primul rand ti-ar trebui un aparat masura si sa iti iasa atatia ohmi cat rezista suporta statia ta....si bobinele le legi plus la plus si minus la minuns
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:44. |
- Copyright 2026 4Tuning