Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Unitati de bord si surse (https://forum.4tuning.ro/386-unitati-bord-surse.html)
-   -   Problema cu un Dvd Blaupunkt (https://forum.4tuning.ro/386-unitati-bord-surse/34081-problema-dvd-blaupunkt.html)

Smiley89 21-02-07 17:34

Problema cu un Dvd Blaupunkt

salutare am cumparat un dvd blaupunkt adus din germania am un singur dvd cu videoclipuri care e facut de un baiat si`mi merge...restu de 20 de dvd`uri care le`am facut...cu videoclipuri sau cu melodii mi se aude un barait in boxe si nu`mi dau seama de la ce,daca dau pe radio sau pun dvd`u ala original se aude perfect.stie careva care e motivu?am inteles ca din cauza dvd`urilor ca nu sunt originale..da n`are cum ca n`am luat orice porcarie...

steaua23 21-02-07 17:48

Re: Problema cu un Dvd Blaupunkt

pai incearca sa faci un video-dvd ... ca poate unitatea ta nu citeste divx si atunci un data-dvd e inutil.

GYM 21-02-07 17:53

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 763372)
pai incearca sa faci un video-dvd ... ca poate unitatea ta nu citeste divx si atunci un data-dvd e inutil.

Cel mai probabil asta este problema...

Smiley89 21-02-07 17:56

pai io fac cu nero vision si dau add movie dvd...si sta 3 ore pana le transforma clipurile in format pt dvd si deabea dupa aia le baga pe dvd nu le bag io direct avi sau mpeg

GYM 21-02-07 17:59

Atunci ma depaseste..:|

steaua23 21-02-07 18:04

Ar mai fi o treaba. Incearca sa scri si pe dvd+R si pe dvd-R ...
ps: spune si tu ce model e dvd-ul.

Smiley89 21-02-07 20:51

Blaupunkt BLAUPUNKT IVDM7003

sharkky 21-02-07 21:50

Cred ca le va citi pe cele scrise pe blank-uri DVD-R ... Si incearca sa le faci la o viteza cat mai mica ... Modelul nu pare asa nou si nu prea stie multe formate ...

Smiley89 22-02-07 07:01

Quote:

Originally Posted by sharkky (Post 763916)
Cred ca le va citi pe cele scrise pe blank-uri DVD-R ... Si incearca sa le faci la o viteza cat mai mica ... Modelul nu pare asa nou si nu prea stie multe formate ...

mersi pt sfat:) o sa cumpar azi un dvd-r ...da de curiozitate...care`i diferentza intre dvd-r si dvd+r

sharkky 22-02-07 07:50

Diferentele sunt tehnologice.
-R are cativa kb mai putin decat +R, practic e singurul lucru sesizabil.
DVD+R e recomandat pentru date pentru că are error protection mai buniar timpul de scriere este un pic mai mic pe cand DVD-R este recomandat pentru filme pentru că acolo nu contează erorile aşa de mult.
Unitatile de scriere si citire DVD aparute mai devreme nu stiau decat de -R iar daca bagi +R sunt sanse destul de mari sa nu-ti vada absolut nimic.
Incearca cu acel -R si sa ne spui si noua daca a mers, daca nu ... poti sa ma injuri :D.

Smiley89 22-02-07 07:53

Quote:

Originally Posted by sharkky (Post 764484)
Diferentele sunt tehnologice.
-R are cativa kb mai putin decat +R, practic e singurul lucru sesizabil.
DVD+R e recomandat pentru date pentru că are error protection mai buniar timpul de scriere este un pic mai mic pe cand DVD-R este recomandat pentru filme pentru că acolo nu contează erorile aşa de mult.
Unitatile de scriere si citire DVD aparute mai devreme nu stiau decat de -R iar daca bagi +R sunt sanse destul de mari sa nu-ti vada absolut nimic.
Incearca cu acel -R si sa ne spui si noua daca a mers, daca nu ... poti sa ma injuri :D.

:)) doamne fereste de ce sa te injur?:))) treaba ea ca..ieri am bagat un dvd care m`i se auzea cu baraituri...si a mers perfect..l`am scos l`am bagat iar.aceleasi baraituri:)))incerc cu un dvd-r ca`s tare curios

All times are GMT +2. The time now is 22:48.

- Copyright 2026 4Tuning