![]() |
Eleron portbagaj BMW e36/e46/e39 LIP
2 Attachment(s)
Eleron portbagaj BMW e36/e46/e39 LIP
Net superior imitatiilor din fibra de sticla Sunt realizate din material din cauciuc ceea ce ii confera flexibilitatea necesara mularii pe suprafata oricarui portbagaj! Rezistente si cu un finisaj superior! Suprafata auto-adeziva - NU necesita gaurirea portbagajului sau suruburi pentru montare! Eleroanele pot fi vopsite in culoarea exacta a masinii Dvs! Pret: 50 RON Tel:0749919995 |
Re: Eleron portbagaj BMW e36/e46/e39 LIP
Quote:
|
Pentru alte modele ai?Ma interesa pt e60 ce tipuri de eleron ai, asta daca comercializezi asa ceva.
Ms, |
Quote:
transportul 6-10 RON prin posta |
Quote:
|
te rog pune o poza reala cu eleroanele
tind sa cred ca la capete nu este exact ca cele din pozele de mai sus as vrea si eu unu , dar astept pozele |
Quote:
|
Salut,
Ma intereseaza si pe mine unul. Vreau o poza reala a lui. Stima! |
2 Attachment(s)
poze...
imi cer scuze pentru claritatea pozelor lungime 135 cm latime 4 cm inaltime 2 cm |
1 Attachment(s)
Salut alecs.spune'mi te rog daca este exact ca asta din poze si din ce material este facut.bafta.ast pozele cu EMBLEMELE
|
Quote:
Sunt realizate din material din cauciuc ceea ce ii confera flexibilitatea necesara mularii pe suprafata oricarui portbagaj! |
Quote:
difera mult de tot poza reala de celelalte 2 poze in care este eleronul fara capete taiate |
Quote:
P.S. si te rog sa nu mai fii atat de sincer fara sa stii despre ce este vorba |
2 Attachment(s)
Quote:
si pentru tine... vopsitul nu schimba forma eleronului, nu-l rotunjeste la capete ia compara pozele astea p.s. tu pe care l-ai cumpara? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:23. |
- Copyright 2026 4Tuning