![]() |
Opel Vectra B2 facelift
8 Attachment(s)
Cam tarziu postez ( si aici ) , dar avand in vedere ca vreau sa investesc acum si intr-un tuning moderat, este cazul nu ? :)
Vectra B2 facelift, an fabricatie dec 99 ( in Germania ) , inscrisa la noi in martie 2000. Motor X25 XE, 2498 cmc V6. Cuplu 230 Nm , 125 kw. Full. De ce "bagaboanta" veti intreba ? :) - pai pt ca ii place sa se dea la pasaturi tedei ... pe peste tot , nebuna. Ce am de gand sa fac la ea : - grila fata - bara fata - bara spate - evacuare finala - consola centrala ( e plastic imitatie lemn - horror if u ask me ) - unora le place - folie - angel eyes - eleron discret - alte jante pe 16" Acum are 105.000 km, cu carte la DiBas. A fost a unei doamne avocat pana a luat-o un baiat din Constanta ( in martie anul trecut ) . Eu o am din iulie. Cu partea tehnica nu va plictisesc, v-as spune doar ca in Bucuresti consuma ~ 13 % , iar afara 8 % . |
Re: B A G A B O A N T A
Daca scopul tau in viata cu masina asta e sa bati TDI-uri.......NO COMENT!!!
|
Marpha "bagaboanta" asta a ta ... s-o stapanesti sanatos si spor la tuning
|
@ GTA - scopurile mele in viata ( relative la masini ) ar fi : sa castig o competitie automobilistica si sa parcurg Nordschleife intr-un M3 CSL :) . Macar o parte am realizat ...
@Aaronel - thx ! In primavara ma apuc de ea, desi bugetul nu e mare din pacate. Porecla i-am ales-o ... cand am adus-o din constanta .. si pe A1 m-am luat cu un tanar domnisor cu un 2.0 TDI nou nout ( el m-a flashuit ) ... si caruia i-am dat peste nas pe la 200-210 . Si n-a fost singurul, nu inteleg de ce pasaturile au asa o atractie pt ea :rolleyes2 |
2 Attachment(s)
Pt vectra ca a ta gasesti un kit tuning super la pitstoptuning dupa instalare seamana cu un evo e chiar super si costa: Bara fata: 419 EURO, Bara spate: 409 EURO, Set praguri: 249 EURO, Eleron: 279 EURO.
Ce zici? |
Kitul e de la Carzone.
Bara fata se aseamana cu cea de pe loganul GGD-ului. Da bine kitu |
Si mie mi-a placut mult tocmai daia am pus pozele. Nu e nici prea strident da nici neobservat nu o sa treci. Bafta as vrea sa imi trim si mie niste poze cand o sa o termini sa vd cum a iesit cu kitu asta sau cu oricare k masina are potential. Eu vreau sa imi iau o Calibra
|
E prea flashy pt mine asa ceva. Caut un kit Irmscher ( cel ce se punea pe versiunele sport de berlina / caravan ) . Din pacate nu se mai comercializeaza si deja ce vad pe site la Imrscher iar nu imi place cum arata.
Deocmadata cred ca primele kestii vor fi : jante Oz tot pe 16" , ca nu renunt la confort, si evacuare finala inlocuita . Tot cu una cu 2 tips-uri. Ah si inca ceva : consola imitatie lemn din plastic ma scoate din minti, o colez in carbon profesional. Sper sa iasa cum imi doresc, am niste baieti de incredere si am ales deja autocolantul. |
nice.. sa o stapanesti sanatos ;)
|
k lumea vectra, sau bagaboanta cum ii zici u.:) sper sa reusasti in tot ce tiai propus pt ca imi place cum gandesti:tuning curat, fara prea multe lucruri care, practic, nu te ajuta la nimik. spor la trb:):):)
|
Deocamdata am dat jantele Opel si am niste Dezent F High Gloss , tot pe 16" . Nu pot sa renunt de tot la comfort, fir-ar sa fie de Bucuresti :( . Curand o sa-i pun si finala Bosal.
|
ce motor ai pe ea? e benzina cu 16v?
|
16 v au alea cu 4 cilindrii..
PRB este ca in cazul de fata este un v6 de 2.5 |
1 Attachment(s)
2498 cmc , 6 cilindri in V, 24 v :oops:
|
3 Attachment(s)
Am ceruit-o by myself. Mi-a luat cam 2 ore bune de frecus, dar a iesit ceva , ceva :oops: ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
- Copyright 2026 4Tuning