Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Daewoo (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo.html)
-   -   Pt piese Cielo - un magazin mai ieftin zona Crangasi, Militari, Dr Taberei (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo/34009-pt-piese-cielo-magazin-ieftin-zona-crangasi-militari-dr-taberei.html)

Geo_ZGA 20-02-07 23:53

Pt piese Cielo - un magazin mai ieftin zona Crangasi, Militari, Dr Taberei

Main ma duc sa fac revizia de 10k/6 luni si o sa trebuiasca sa iau cate ceva piese. Spuneti-mi si mie pls un magazin mai ieftin prin zona Crangasi, Militari, Drumul Taberei.
Apropos: stie cineva cat costa revizia asta? mi-au zis data trecuta ca aprox 150 ron...sper sa nu fie mai mult, ca astia-s toti banii pana la salariu :P

gelcap 21-02-07 08:09

Re: Pt piese Cielo - un magazin mai ieftin zona Crangasi, Militari, Dr Taberei

E un magazin cu piese originale coreea si ieftin vis a vis de sala BGS de pe iuliu maniu, o statie de autobuz de la Apaca spre militari.

K L U 10-03-07 21:10

Mai e unu pe Sos Virtutii,dupa B.D.T.

morbidmind 06-03-08 22:33

geo eu am un executiv din 2004 si am facut revizii timp de 4 ani nu am avut nici o revizie sub 5oo ron sa-mi zici si mie cat ai dat pana la urma ... si unde ai fost la service k daca e asa ieftin vreau si eu !@!!! la fiecare revizie schimba filtru de aer ulei si benzina (si gpl la mine de ex) dar doar in acte ... am renuntat anul trecut la revizii pt k :
1 toate piesele erau trecute la consumabile
2 piesele sunt mai scumpe la service-ul lor
3 nu iti schimba toate piesele trecute in nota aia
4 iti umfla factura cu piese p care nu le pun p mashina ta etc etc

spun asta pt k am trecut prin asa ceva am lovit un ford k in parcare la un hipermarket si
am avut bara fata desprinsa un semnal si un proiector spart ... cand am luat masina din service nu mi-am dat seama dar aia nu mi-au schimbat semnalul si proiectorul cum era trecut p factura au schimbat doar sticla la ambele si atat . la ora actuala am semnalul dreapta aburit si proiectorul ruginit !!!!

mai exista un service (sa zicem k apartine de porche romania ) care umfla facturile la fel baga piese la altii in facturi pt tine .depinde de cat de fidel esti mecanicului $$$ (asta am auzit-o la cineva care a facut treaba asta )

Snapy_xxl 07-03-08 07:22

Quote:

Originally Posted by morbidmind (Post 1405720)
geo eu am un executiv din 2004 si am facut revizii timp de 4 ani nu am avut nici o revizie sub 5oo ron sa-mi zici si mie cat ai dat pana la urma ... si unde ai fost la service k daca e asa ieftin vreau si eu !@!!! la fiecare revizie schimba filtru de aer ulei si benzina (si gpl la mine de ex) dar doar in acte ... am renuntat anul trecut la revizii pt k :
1 toate piesele erau trecute la consumabile
2 piesele sunt mai scumpe la service-ul lor
3 nu iti schimba toate piesele trecute in nota aia
4 iti umfla factura cu piese p care nu le pun p mashina ta etc etc

spun asta pt k am trecut prin asa ceva am lovit un ford k in parcare la un hipermarket si
am avut bara fata desprinsa un semnal si un proiector spart ... cand am luat masina din service nu mi-am dat seama dar aia nu mi-au schimbat semnalul si proiectorul cum era trecut p factura au schimbat doar sticla la ambele si atat . la ora actuala am semnalul dreapta aburit si proiectorul ruginit !!!!

mai exista un service (sa zicem k apartine de porche romania ) care umfla facturile la fel baga piese la altii in facturi pt tine .depinde de cat de fidel esti mecanicului $$$ (asta am auzit-o la cineva care a facut treaba asta )

Man, uitete si tu de cand nu s-a mai postat aici: 10-03-07 22:10 :rolleyes2

Geo_ZGA 07-03-08 07:24

morbid, deja am facut si revizia de 30.000 km :D ultima m-a costat vreo 300 ron, la service, exceptand ceea ce am cumparat eu separat. de la service am avut asa: ulei 130 ron, 1l de antigel si o garnitura de la cv vreo 20-30ron, manopera 90ron, totul + TVA. Separat, am cumparat eu filtru de aer, filtru de ulei si filtru de benzina, toate 70ron, de calitate; + ulei cutie 60 ron, placute frana textar 115ron. ulterior am mai luat un aditiv pt ulei.
separat i-am dat 50ron mecanicului pt schimbarea placutelor si a uleiului din cutie, care nu au fost trecute pe deviz ;)
eu am garantie si sunt obligat sa bag uleiul lor, dar te poti duce cu orice ulei daca vrei.
legat de umflatul facturii... le poti face scandal, opc, bla,bla,bla... eu nu am patit-o, fiindca mereu stau langa masina la revizii.
morbid, service-ul este Auto Center, e pe undeva pe Mosilor... daca vrei sa te duci iti explic.

lasa Snappy, ca doar n-am dat coltu' :lol: poate ii mai ajuta si pe altii umblatul meu...

Snapy_xxl 07-03-08 07:31

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1406175)
...lasa Snappy, ca doar n-am dat coltu' :lol: poate ii mai ajuta si pe altii umblatul meu...

:lol: :lol: Doamne fereste! Dar nu-i vb de asta, ii rog sa fie mai atenti data viitoare ca si asa sunt o groaza de topicuri vechie unde nu s-a mai vorbit de mult (sau nu s-a vorbit deloc) si daca incepem sa le dezgropam...

Geo_ZGA 07-03-08 07:37

sincer, eu as prefera sa dezgropam topicurile vechi (da' bune), decat sa vorbim sute de pagini de "nimic"... stickere, cluburi (nu dau nume :lol:), beculete... parca am fi pe site-ul www.NOtuning.ro = www.stockpower.org :lol:

Snapy_xxl 07-03-08 07:44

In general m-am referit la sectiunea "Masina mea Daewoo" unde sunt multi care si-au facut topic doar ca sa se afle in treaba si nici ca au mai trecut pe acolo. Intr-adevar, sunt multe topicuri interesante cu 2 cm de praf pe ele ;)

webcathos 07-03-08 09:47

Pai hai sa le dezgropam in primul rand pe cele referitoare la motor.Tuning motor,si pe cele referitoare la toate imbunatatirile ce se pot aduce unui Cielo pentru a deveni o masina mai fasneata!!!Vezi pe unde sunt si fa-le sticky!Nu da-ti cu parul eu doar am propus... :)

All times are GMT +2. The time now is 14:52.

- Copyright 2026 4Tuning