![]() |
corrado de vanzare
corrado 1800 16v 1989 4200 euro 141000 km reali dotari.a.b.s a.c geamuri electrice oglinzi electrice trapa electrica volan reglabil masina arata si merge bine itp 2009
|
Re: corrado de vanzare
poze sa vada ochiu lumii? :)
|
8 Attachment(s)
da am reusit sa fac niste poze
|
calibra la schimb te intere?
|
Quote:
|
Frumoasa! Se vede ca ai bagat ceva bani in ea! Spor la vanzare!
|
[QUOTE=therealovy77;786695]Frumoasa! Se vede ca ai bagat ceva bani in ea! Spor la vanzare! salut imi pare rau ca o dau dar nu am ce sa fac am dat de belea ciar dupa ce am zis ca o vand
am lovit doua femei si acum ciar trebuie sa o dau ciar daca am muncit o gramada la ia dar daca o ia cineva pasionat ca mine nu imi pare rau |
cati cai are? mai multe detalii de dotari, te rog. daca mai e valabil anuntul. multumesc :)
|
am lovit doua femei si acum ciar trebuie sa o dau ciar daca am muncit o gramada la ia
dar daca o ia cineva pasionat ca mine nu imi pare rau[/QUOTE] cum adik ai lovit 2 femei? ai batut 2 femei , te-au dat in judecata si trebuie sa platesti daune? sau am inteles eu gresit? daca ai patit asta..naspa rau..am mai auzit eu de unu kre a dat o palma, a fost dat in judecata..si a platit 10 mil de lei vechi.. daca am inteles eu gresit..scuza-ma,dar a fost neclara treaba in schimb..bafta la vanzare..masina arata bine |
cum adik ai lovit 2 femei? ai batut 2 femei , te-au dat in judecata si trebuie sa platesti daune? sau am inteles eu gresit?
daca ai patit asta..naspa rau.. daca am inteles eu gresit..scuza-ma,dar a fost neclara treaba in schimb..bafta la vanzare..masina arata bine[/QUOTE] am lovit cu masina doua femei foarte nasol |
aa..acuma am inteles..scz.. mi s-a parut f ciudat ce scrisesei acolo si d-aia te-am intrebat. scuze din nou
|
cu care masina le-ai lovit?cu corrado?
|
Bizonul;790380]cu care masina le-ai lovit?cu corrado?
da cu corrado am facut accidentu dar masina nu a patit mai nimic decat parbrizu fisurat in dreapta pretu a scazut la masina 4000 euro:sad: |
up up up up up
|
cati cp are ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:17. |
- Copyright 2026 4Tuning