![]() |
vand diverse pt cielo
vand cateva piese pt cielo:
-toba finala originala cu tot sistemul de prindere - 70lei -antena electrica functionala - 70lei -2 manere exterioare - 40lei -4 actuatoare (unul cu 5 fire si restul cu 2 fire) - 50lei -set yale (contactul pe o cheie iar restul pe alta cheie) am si rezervele, contactul este nou! - 50lei -4 presulete roti - 30lei -stopuri cielo clare - 120lei -volan stock cielo+husa+scoica claxonului - 50lei -rezonatoare, cutia filtrului de aer(cu tot cu filtru), tubul din fata(desupra la radiatoare) si furtunul dintre galeria de admisie si filtru de aer - 100lei preturile sunt negociabile, modalitate de contact: tel. 0720-651.665 sau pe forum (intru destul de des) o sa revin si cu poze! |
Re: vand diverse pt cielo
stopurile clare???????
m-ar interesa niste poze |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
ultimul pret pentru antena?
|
Quote:
ATENTIE! TOATE PRODUSELE LE POT PUNE LA POSTA DECAT LA SFARSITUL LUNII OCTOMBRIE!! |
Quote:
|
Quote:
|
ok, atunci spune-mi un pret cu tot cu transport
|
Quote:
valabil si pt altii...! ca sa nu mai platiti transport imi puteti pune banii pe card si eu va trimit produsul fara ramburs! stima! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
multumesc! o astept la sfarsitul lunii, da?
|
Quote:
se mai adauga o grila pt difuzor Pioneer TS-W308F diametru 30cm nou-nouta in tipla! nu este folosita deloc - 50lei o sa revin in weekend cu poze la fiecare produs! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:01. |
- Copyright 2026 4Tuning