![]() |
vento 1.6i + GPL
Salut,
Maşina este aceasta : https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...ento-1-6i.html vento motor 1.6 i ,fabricatie 94 adus si inmatriculat in Romania in 2008 190.000 km carte service . Trapa, 4 geamuri electrice,oglinzi electrice si incalzite, scaun cu multiple reglaje, volan reglabil, servo directie ,servofrana, AC - trebuie reîncărcat (m[ voi acupa de acest aspect înainte de a preda autoturismul) Instalatie Gpl montata in 2011 Mp3 sony, jante aliaj , bancheta cu cotiera După ce am luat-o de la Syncron, am schimbat Bateria Delcou Releu de încărcare Ulei şi alte consumabile Senzor temperatură apa, Un ochi de pisica, care mi se furase. Masina nu are barele transversale, deoarece nu le-am vrut. Când am făcut actele cu syncron s-a trecut şi GPL ul în carte. Mai are asigurare până în martie 2013. Sunt proprietar, dau fiscal etc. Tel. 0729 83 55 90 Masina este inmatriculată şi se poate proba în BUCURESTI! Voi pune poze actuale, cât mai repede posibil. PRET 2000 E, negociabil. |
Re: vento 1.6i + GPL
|
Nu mă interesează. Ee am dat pe vento un 320i coupe intr-o stare mult mai bună decât acest 318is.
|
1800 EURO
|
Ce consum are pe gaz in bucuresti si in afara?stima!
|
Bucuresti circulat ore de vârf, mers neeconomic, 15% GPL
Afară, personal scot 10% GPL, mers tare , neeconomic Tatăl meu a scos 8% GPL afară la mers normal, cred că se poate şi mai puţin dar nu stă nimeni să se târâie cu 90 kmh. |
Masina se poate vedea în Braşov
|
Salut te intereseaza? https://forum.4tuning.ro/493-masini-d...za-2003-a.html
|
nu, multumesc de oferta si bafta la vanzare!
|
ITP 2015
Pret negociabil. Se poate vedea in Brasov sau Bucureşti. S-a schimbat uleiul, filtrele, bujiile. Maşina circulă. |
1700 negociabil
|
1500 euro
|
s-a dat se poate inchide
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning