![]() |
Rotile fata infranate la supernova ajutor?
Deci am refacut toata bucsaraia completa la supernova..: pivoti , capete bara, bucsi bascula, bucsi bara stabilizatoare, toate bune si frumoase..precizez cand am ajuns acolo omu mia zis ca cica vezi ca pe spate le ai putin infranate.. dar aia era de la cablu de frana... dupa ce a terminat toata de pus.. iesise si planetar. din greseala dar a puso la loc si a doua zi am fost sa fac directia si acolo se uita ala mai atent vezi ca pe fata le ai putin infranate ...bine el le invartea cu mana si si nu i se parea grav doar ca de atunci tot mergand prin oras si am pus mana pe jante sunt incinse bine ambele fata egal spatele deloc ce pot face??? si mai ales de la ce deodata? placute sunt bune si nu leam schimbat recent la fel si discuri ... sa mai pun lichid frana? sau ce sa le fac putin ajutor va rog
|
Re: Rotile fata infranate la supernova ajutor?
Parerea mea este ca ti-au ramas pistonasele blocate. Incearca sa le demontezi, sa le cureti de rugina-jeg cu hartie abraziva pana cand lucesc. Te asiguri ca au o cursa usoara, eventual pui un pic de ulei curat ca sa se miste si mai usor, schimbi garniturile(daca sunt uzate), completezi cu lichid, aerisesti complet sistemul si vezi dupa cum se comporta.
Atentie sa nu ramai fara lichid cand faci aerisirea sistemului. |
hmm un service bun sau un mester prin bucuresti???
|
Quote:
|
E posibil sa fi dat omu` cu ciocanul in piston, in loc sa`l impinga prin parghie.
Astfel s`a creat presiune pe conducte si au ramas intepenite. |
Uita-te la penele alea pe care culiseaza etrierul. Etrierul e de aluminiu si pana de metal. Am prins etrieri care erau aproape sudati de pene si nu mai culisau
|
ms.. per final am mai mers cu ea asa si nu mai este infranata ... clar stiu ca va trebui sa curat complet si sa schimb garnituri si restu... dar nu inca
|
salut eu de ceva timp am patit-o ca si la tine dar eu am dus undeva bordul pe la 160 si mi-a intrat un bucurestean cu un bmw in fata si mi-a pus frana ... gesturi de oameni fara creier ..si am pus bineinteles frana ... si placutele ne fiind schimbate de cand am luat-o ... au cedat ... am pus alte placute ... si tot erau infranate ...am facut aerisirea si ... mergeau ca unse :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning