![]() |
Audi A4 B5
Salut, ma numesc Catalin si m-am hotarat sa imi prezint noua jucarie.
Este vorba de Audi A4 B5, an 1998. Motorul este pe benzina, 1.6. Ca dotari are geamuri fata electrice, trapa electrica, climatronic... Cu lista de modificari pe care am de gand sa le fac si poze cu masina o sa revin peste vreo doua zile, intai tebuie sa ii fac o baie :-) |
Re: Audi A4 B5
asteptam pozele...sa o stapanesti sanatos
|
Hai mai pr'etene ce faci cu masina aia de o ascunzi atat? Nu te-am mai vazut de mult,ai inmatriculat-o ?
|
@davay inca nu am inmatriculat-o, ci am bagat-o in service. e naspa doar sa scriu, fara nicio poza. parca vorbisem sa pozam masinutele...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
dupa mii de ani de pauza, revin pe thread cu ce s-a mai intamplat cu masinuta.. :D
dupa ce am cumparat-o, i-am schimbat distributia si uleiul. apoi a venit prima iarna si prima busitura :oops: |
5 Attachment(s)
dupa aia am umblat cam un an fara sa ii schimb altceva in afara de consumabile.
apoi am inceput usor usor sa incerc sa o fac dupa gustul meu. -am dat startul cu jante de aliaj stock pe 15" in stare surprinzator de buna (masina am cumparat-o cu jante de tabla si rezerva de aliaj...ceva suspect :???: ) -leduri albe la pozitie :D |
11 Attachment(s)
a venit si a 2a iarna apucata de mine si... buf din nou 8) de data asta pe stanga fata..
capota noua, far, semnalizare noi, aripa putin stramba dar pe care urma sa o schimb ca era mancata toata de rugina. a venit primavara... -cd player nou jvc nush de care 4x50 cica -difuzor bass de la un prieten +filtru bass prinse improvizat in locul unei boxe pe spate care nu mergea de cand am luat masina -reparat iluminatul de la bricheta si scrumiera (nu stiam cum se demonteaza, asa ca am desfacut cam toata consola, degeaba evident :)) ) -leduri rosii la manere la interior :D - facut partea de jos la interiorul farurilor negre |
7 Attachment(s)
-au urmat alte jante de a6... pe 17 cu cauciucuri 225/55 8)
care mai la fix de atat nu puteau intra :)) -alta aripa de stanga. din pacate nu am gasit de '98 si am luat de model mai vechi, cu emblema pe care urmeaza sa o acopar. -alt vas pt lichid de parbriz pentru ca pe primul il sparsesem.. - doua gauri si pus plasa/grilaj peste in carcasa filtrului de aer pentru o mini imbunatatire a sunetului motorului :-P |
20 Attachment(s)
si am ajuns prezentul din urma cu:
-bara fata "pa comanda" :)) inarmat cu informatii si sfaturi de la un coleg de pe forum, mi-am bagat nasul in tainele fibrei de sticla si m-am jucat cu bara si asa varza. -orificiile laterale marite si lungite + grile "custom" cu ajutorul tatalui :D |
1 Attachment(s)
mai am de finisat bara si sa o vopsesc. am mai schimbat
-luminile de la plafoniera cu leduri albe -leduri albe la numar spate -toate articulatiile pe fata + discuri, placute noi fata-spate. urmeaza: multe surprize :D dar asa mai usurel ca e greu cu banii :???: si bonus poza o data pe an cand plec la mare :))) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:01. |
- Copyright 2026 4Tuning