![]() |
vand 318is
5 Attachment(s)
masina este din 1993...motorul de pe ea este 1.9is(din 97) trecut in acte...itp sept 2014.proprietar in acte in tot....ofer fiscal!are aer condtionat(compresor,butelie,radioator,buton) dar nu are instalatia electrica,roata de rezerva identica cu cele de pe masina(cauciuc nou)
defecte optice -fete de usi -lac sarit partea din fata(aripi,capota) -parbriz fisurat schimbat pe la ea -arcuri fata/spate -consumabile -ulei/lichid servo/filtre(urmeaza si cel de aer in 2-3 zile) -xenoane pe faza scurta -scaunele fata(cele vechi erau defecte) +multe maruntisuri! urmeaza sa mai schimb biletele antirului,sa "complectez" cu ce mi`a "zburat" de pe masina(proiector stanga si emblema capota),sa`i fac/schimb toba...e fisurata putin undeva pe la misloc si ma deranjeaza,in rest masina se prezinta si se comporta normal pentru varsta ei P.s:daca am uitat ceva imi cer scuze! tel:0762661407 pret:2200 neg |
Re: vand 318is
schimbi cu astra G + dif din partea ta ?!
|
multumesc de oferta....prea mic motorul!
|
1 Attachment(s)
-schimbat bielete antiruliu
urmeaza azi placute frana si filtru de aer!(sunt deja comandate in 2/3h ma duc s ala iau si sa le montez pe masina!) |
valabil!
montat si proiector...emblema..schimbat placute....filtru aer |
UP!!!
montat xenoane proiectoare roti iarna |
up!!!!!
|
up! 2100e
|