Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cum facem rost de mai multi cai putere ? (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere.html)
-   -   Kit admisie Golf 4. Pro si contra. Pareri (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere/33831-kit-admisie-golf-4-pro-contra-pareri.html)

AXEL_SS 19-02-07 15:26

Kit admisie Golf 4. Pro si contra. Pareri

Am un golf 4 1.6 16v 105 cai si as vrea sa montez un kit de admisie. Precizez ca masina e euro 4. Ce ma sfatuiti? Este bine ceea ce mi-am propus? Ce preturi au aceste kituri si unde se gasesc in Romania(firme, link-uri). Voi castiga ceva putere? Nu dauneaza pe termen lung motorului? La fiabilitate ma refer.
Multumesc anticipat.

CatalinM6 27-02-07 15:28

Re: Kit admisie Golf 4. Pro si contra. Pareri

si eu mi-am comandat un kit de admisie pt masina mea...de la K&N..525 ron..inca nu l-am primit..maine mi-au promis ca imi soseste

AXEL_SS 27-02-07 16:01

De la ce firma ai facut comanda?

CatalinM6 27-02-07 18:18

unique_auto_performance..parca,de o luna de zile il astept :(

tzatzichi 29-04-07 15:01

m-ar interesa si pe mine pt un pejo 307 1.6 16v 110 cp un kit de admisie directa.cel de la injen mi se pare cam scump 238 de euro.as opta pt un bmc.stiti ceva?

MerlinSpitfire 29-04-07 16:20

Daca e vorba de filtrele acelea sport care se monteaza in locul filtrului de aer original al masinii, pot sa va spun ca priza de aer nu este plasata intr-o pozitie corecta si s-ar putea ca la viteze mari, presiunea aerului in zona filtrului sa fie mai mica decat ar trebui. In mod normal ar trebui ca filtrul sa fie montat intr-o priza de aer care la viteze mari sa realizeze o presiune dinamica mare pe filtru. Filtrul original de obicei are niste racorduri care duc spre prize de aer ce preiau bine presiunea dinamica la viteze mari.
Sigur, producatorii vand orice, dar studiul de aerodinamica pt. admisia aerului nu-l face nimeni. La F1, priza de aer realizeaza la viteze mari presiuni de supraalimentare semnificative astfel ca motorul nu mai merge practic aspirat.

Eagleee 01-05-07 02:14

Quote:

Originally Posted by MerlinSpitfire (Post 876357)
Daca e vorba de filtrele acelea sport care se monteaza in locul filtrului de aer original al masinii, pot sa va spun ca priza de aer nu este plasata intr-o pozitie corecta si s-ar putea ca la viteze mari, presiunea aerului in zona filtrului sa fie mai mica decat ar trebui. In mod normal ar trebui ca filtrul sa fie montat intr-o priza de aer care la viteze mari sa realizeze o presiune dinamica mare pe filtru. Filtrul original de obicei are niste racorduri care duc spre prize de aer ce preiau bine presiunea dinamica la viteze mari.
Sigur, producatorii vand orice, dar studiul de aerodinamica pt. admisia aerului nu-l face nimeni. La F1, priza de aer realizeaza la viteze mari presiuni de supraalimentare semnificative astfel ca motorul nu mai merge practic aspirat.

In sfarsit vad ca cineva stie cum se mananca treaba cu filtrele de sport.
Apropo, sint filtere de sport (nu, precizez NU cone) care arata la fel, are dimensiuni la fel cu cel original si se pune in cutia originala, mai cam toate firmele vand astfel de produse (Green, K&N) si sunt la preturi acceptabile, 50-120 euro

http://www.knfilters.com/filtercharger.htm

AXEL_SS 21-01-08 21:59

Deci pana la urma tot ce face fabricantu cu multi ani de cercetare si de studiu in laboratoare speciale si in tunel aerodinamic e mult mai bun....
Nu prea vad rostul acestor filtre. Sunt facute doar ca sa prosteasca lumea si sa ne ia banu

BAD_MF 29-01-08 21:46

Axel SS vad ca esti din Iasi.
Ai incercat sa treci pe la Tuning shop din piata unirii?

AXEL_SS 30-01-08 19:52

Te referi la cel din spatele magazinului Flamingo de pe independentei?

saizu 01-02-08 09:14

Salut.
Eu am un PIPERCROSS VIPER pe masina (admisie directa) cumparat de la ASPAD si se simte diferenta... si pe langa asta sa sti ca raspunde mai bine in acceleratie in turatii joase...

AXEL_SS 01-02-08 22:29

Eu m-am interesat de un kit de admisie K&N pt golfu meu si era sa cad jos cand am vazut pretul....:shock: 1500 RON.
La asa pret prefer sa stau cuminte... e enorm sa dai asa de multi bani doar pe asa ceva.

saizu 02-02-08 11:28

Cel PIPERCROSS al meu a facut 600 RON si crede-ma e original...

All times are GMT +2. The time now is 21:04.

- Copyright 2026 4Tuning