![]() |
Vand piese BMW e36
se face ordine in garaj, asa ca am mai dat peste niste piese care provin de pe un 325i 24v, fara vanos, in 4 usi, diamantschwarz:
-Bara + grila fata - 150 ron -portbagaj - 80 ron -trapa (fara motoras sau macara) - 80 ron -bord (consola centrala+bordu mare+torpedou+partea de la frana de mana) - 100ron -4 usi + geamuri + chedere(doar la usile din spate) 150 ron -banketa (doar sezutul) 50 ron -aeroterma siemens - 100 ron -4 fete usi pentru geamuri manuale, cu spatiu de tweetere pe fata, culoare gri 80 ron -bara stabilizatoare fata - 100 ron -supape, arcuri supape, tacheti - 150 ron -axa evacuare sau admisie, nu mai stiu exact care e - 100 ron -lagare axe - 80 ron -capac termostat - 50 ron -senzorii de pe blocul motor - 50 ron -galerie evacuare - 50 ron -arcuri + amortizoare + flanse m tehnik - 150ron (amortizoarele cred ca trebuiesc reconditionate) -instalatia electrica - fire,mufe,relee, de la radiator, la computer, pana la bornele din portbagaj - 150ron -carcase oglinzi (una mai are si motoras) - 50 ron -motoras geam electric dreapta fata (model cu o singura mufa) - 50 ron -computer si pompa abs - 150 ron -pompa servofrana - 100 ron -computere lumini, inchidere centralizata, etc 50 ron/buc -volan cu airbag - 150 ron si mai am 2 pompe de benzina in stare cam proasta,parasolare,stalpii cu materialul textil,suport scule portbagaj si alte plastice, cadou pentru oricine ia ceva de mai sus :) preturile eu zic ca sunt studentesti, normal ca mai negociem la unele din ele. |
Re: Vand piese BMW e36
1 Attachment(s)
toba de mijloc cu catalizatoare nu o mai ai?????
|
de la evacuare doar galeria, in rest nimic. sorry
|
salut ai cumva pompa servo directie 325 24v mersi si un pret te rog
|
nu am, imi pare rau
|
s-au dat usile fata...