![]() |
E30 - iubirea pentru e30!!
4 Attachment(s)
salut,acum doi ani impreuna cu fratele meu eram la suceava la C.N.D. cand eram fascinati de e30!!.la o tura de incalzire ursul lui Ciprian Dobre m-a stropit si pe mine si pe fratele meu cu niste ulei.motorul urla senzational si atunci ne-am propus sa ne cumparam urs!in scurt timp am pelcat la bistrita dupa urs!!l-am vazut ne-a placut pretul a fost foarte accesibil si am venit cu el acasa!!!1 an jumatate mai tarziu am facut 18 ani si fratele meu mi-a lasat mie ursul el cumparandu-si un mw e36!!
|
Re: iubirea pentru e30!!
E frumoasa, sa o stapanesti sanatos!
Ar fi mai bine, parerea mea, sa o tii cat mai stock. O zi buna! |
4 Attachment(s)
mz frumos.masina este din 1986
-motor 1.8 -oglina sofer electrica -jante aliaj bmw e30 si cu timpul au urmat imbunatatiri! -suspensie sport ta tachinik -jante borbet A r15 7,5 j -fusta fata m tech 1 -eleron m tech 2(partea de jos) -pleoapa fata/luneta -volan in 3 spite de IS -scaune piele bmw e36 -faruri hella smocked cu lupa angel eyes si cruce pe faza lunga si multe altele - folie geamuri! |
5 Attachment(s)
si in urca cu cateva luni mai exact in iunie.masina a intrat la vopsit si tot ce am cumparat am pus pe ea:D
|
4 Attachment(s)
dupa 0 saptamana de munca la ea,masina primea o noua culoare:D:D
|
8 Attachment(s)
si rezultatul.cu masina se circula zilnic si ma impac foarte biine cu ea.si pe zii ce trece o iubesc tot mai mult!
|
Quote:
Bafta cu ea in continuare! |
Frumos ! :) incearca sa face ceva cu cromul de pe bara, alte jante si suspensie ! bafta cu ea in continuare !
|
Frumoasa culoarea, ce pot sa zic in mare este ok , as avea de obiectat la acel bad boy , prinde-l altfel de capota.
Daca tot ai inceput cu mt1 pe fata , de ce nu continui tot asa??? Spor la treaba!!! |
UN set de jante potrivite si acest E30 o sa arate minunat:)
|
multumsc foarte mult de aprecieri.daa.mai este cate una 2 de facut la urs!dar fiind elev si neavand un venit.le fac pe rand si cum reusesc!!astazi am montat si scaunele piele si volanul de is!!!
|
Pacat ca nu ati schimbat si capota aia stramba, daca tot ai vopsit-o.
Vezi ca gurile negre de aerisire din portbagaj (de pe laterale) sunt montate invers, toata apa care va curge pe masina va intra direct in portbagaj. |
daca nu ma pricep la toate aspectele ce sa fac!!am de gand sa invatz!!multumesc frumos de sfat:D
|
6 Attachment(s)
cativa ursi din suceava:Xo duminica seara frumoasa:X
|
Deci la tine au ajuns farurile de pe ursul meu..:-)
Frumos ursul tau, incearca sa acorzi mai multa atentie la detalii, sa vina totul mai bine la linie;) In rest felicitari pentru munca depusa si sacrificii. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning