![]() |
Intalniri Speed Daemons
Vineri a fost prima intalnire Speed Daemons ! Sa ne vedem cu bine si la urmatoarele intalniri ! Bafta tuturor !:-P
|
Re: Intalniri Speed Daemons
O intalnire reusita zik eu :) La fel ca toate celelalte.
|
mie mi-a placut parcarea de la capatu autobuzului... mai intrau 5-6 masini
|
Mai intrau 5-6 peste cele parcate poate...
|
daca e frig vineri ne verdem tot acolo, eu sunt la munca
|
Se poate numi intalnirea speed daemons? :D
am stat toata seara sa gasim numele, nu de alta :))) unii din noi l-am si botezat a 2-a zi ;) buna sampania, mariuse, pacat ca eram cu masinile :P |
Sa inteleg ca Duminica dimineata de la alcool practic erai...head shoooot :P .
|
Daca nu era cu bule pt. Alezz ce sa fac ... oricum fuse buna si mai ales cu micii mari a mers ca ramasesem fara resurse de energie pentru a termina munca la noile borne de baterie si tragerea masei la caroserie si motor . TicoRS sa stii ca bancheta mea a reusit sa scuipe ambele suruburi si era sa ma trezesc cu ea peste mine la o frana mai tare ... deci trebuie sa inventam o noua metoda de prindere ferma , fara scartaituri si fara spatii pierdute . Data viitoare aduc bormasina si muuult silicon . :twisted:
P.S. Azi dimineata catre serviciu am reusit sa-l scot pe unu din masina ... credea ca i s-a stricat motorul ... era doar un test de bassssssss :twisted: . Cristi ce mai face mandra ta ? Marius_SD - MRS - frateeee , sa ne astepti cu caldura acolo , ca am degerat data trecuta si te specializezi in frape'-uri ca mie din astea imi plac ! ( duuuulci ) :drunk: |
si daca ai si niste mici... ca mustar aduc io
|
Sa inteleg ca vineri la ora 22:00 cel tarziu suntem la "Ground Zero" ???
|
hm..alezzule tata,ce intelegi prin "ground 0"?same spot sau ne mutam la marius? :))
|
Misto semnatura Alezz-ule ... dar eu in continuare sunt mai sceptic si astept filmuletul ! ;)
|
dar sa arati filmuletu cu plecat de pe loc cu tot, ca daca nu o sa credem ca ai mutat mai sus acu de la kilometraj...
|
Nope, are jante pe 12 de la mine :D
|
bine...sper ca ai filmat non-stop de cand te-ai trezit...(sper ca te-ai spalat pe maini dupa ce ai fost la wc)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:15. |
- Copyright 2026 4Tuning