![]() |
LOGAN la 4400 de euro
salut.am ocazia sa iau un logan la 4400 de euro.masina e intretinuta,are pana in 30 de mii d km.e 1,4 da in skimb nare nici o optiune pe ea,decat un airbag sau ce dau kitrele alea de la dacia.ce zicetzi?sa o iau sau nu?
|
Re: LOGAN la 4400 de euro
tu decizi, in functie de ce vrei de la o masina, eu la banii aia ma orientam la o Calibra c 20 XE sau o pisica 318 poate 320, repet asta as lua eu, tu in functie de ce vrei de la ea alegi ...
|
Depinde ce faci cu ea,daca vrei o masina de duminica sa te deplasezi de la A la Z e foarte buna masina.
|
pai yo tre sa iau carnetu in mai-iunie aja k nu cred k imi trebuie masina puternica.ink un avantaj ar fi k o iau in rate:D
|
atunci ia-o
vezi sa nu fie ceva stricat la ea si ia-o daca o iei in rate presupun k te cunosti bine cu proprietarul si nu a alergat-o vai de capu ei ,nu? si astfel o sa poti sa iti iei casetofon si ce vrei tu sa pui pe ea la mom potrivit(adik in mom in kre o sa ai bani) are abs macar? |
n-are sigur abs ;)
|
Fara abs nu se poate conduce o masina?
|
din cate am inteles e simpla,adik in afara de un airbag nu mai are nici o optiune
|
Quote:
|
ar fi ideal sa mai poti trage de el:):):)
|
si eu abea am luat permisul de 3 saptamani .... mama are un Logan 1.4 stock cum este si cel despre care ai spus tu si tata are un 1.5 dCI cu care face scoala (este instructor auto mai exact) ....diferenta este foarte mare intre ele .... pana la o viteza de 160 km/h 1.5 dCI este invingator(mai mult mi-a fost frica sa ii dau pt ca nu am decat 3 saptamani de condus :D) .....are demaraj mai bun si trage chiar neasteptat de bine :D..... parerea mea este sa-l iei mai ales daca sti ca nu a fost alergat si alte chestii ... mai ales in rate :D ........ a lu` mama are 23.000 si merge super ... adica ca nou ... nu are nici un fel de problema ( cu toate ca mama este vitezomana ) ....... pt mine este ideal :P .... cred ca la fel o sa fie si pentru tine .....
|
ms de sfaturi.potzi sami zici dak a avut vreo problema speciala cu ea ceva?mam gandit shi yo la diesel da totushi ... nu e 4400 de euro ... mi sa mai zis shi de prestige da din cate shtiu ala e zece mii shi dak aveam banii ajtia ma duceam fix in germania shimi luam un passat din 2003 sau ceva asemanator.bft
|
da.....singura problema a fost combustibilu :)).... nu scartie nimic pe ea( pe niciuna) ,nu bate nimik ..... pana acum nu le-a bagat decat combustibil si le-a schimbat uleiul ....
|
pai pana acuma treaba merge,am vb cu omu vrea sa o dea da dak se scoate taxa de inmatriculare inainte sa o iau ma razgandesc :D se aud tot felul de zvonuri dar deocamdata nik concret... accesorii ptr logan unde pot sa vad shi yo nijte preturi?k am multe in cap
|
nici o alta sugestie/parere nik?
|
All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2025 4Tuning