![]() |
Schimbare motor G3
Salut,as dori sa cumpar o caroserie de golf 3(e una care imi place mult) si as vrea sa ii pun motor de 1.9 tdi,ea avand vr6 2.6....masina de la care as lua caroseria e la dezmembrari,nu o poate vinde ca ,,masina,,.Am citit tot ce am de facut la RAR,si cam tot ce se recomanda.Acum as vrea sa stiu,ca sa pui un motor mai mare,mai apar probleme,dar eu vreau sa pun unul mai mic,ce sanse am sa fac toata chestia asta,si sa ies bine la final?vreau ca cei care cunosc,si se simt in masura sa raspunda,sa o faca,cei care nu fac decat sa critice sau sa zica ,,nu,, fara sa motiveze raspunsul sa se abtina.
PS : Daca este cineva care a facut asta,sau care ma poate ajuta cu montatul,ar fi perfect,astept ajutor.Multumesc. |
Re: Schimbare motor G3
Dupa parerea mea,nu are rost sa faci investitia asta,deoarece dupa cate inteleg,doresti sa iei o alta caroserie,pe ea sa pui alt motor,deci cum ar veni construiesti o alta masina,si credema e multa umblatura,umblatura ar fi ok,dar te costa enorm de mult si nu stiu daca ai primi acordul lor.daca faci kestia asta tre omologat motorul,caroseria,absolut tot,si credema de banii aia o sa iti iei 2 golf 3...In legea rutiera,este undeva o mica lege care suna asemanator: "orice schimbare asupra masinii care ii modifica performantele,e ilegal doar cu acordul RAR.Schimbarile
nu au voie sa depaseasca 60-70% din totalitatea masinii"....tu daca o sa skimbi motor si caroserie considera ca treci de 70%....asta e parerea mea,fa cum crezi |
E ok,mai astept pareri,am primit email de la rar,in urma unei intrebari,din cate mi-au explicat sunt clare urmatoarele : Masina va fi ,,construita,, la un service autorizat,au ei o lista...si ,,La RAR o sa va coste aproximativ 100 RON acceptul si aproximativ 650 RON omologarea.,, ceea ce nu este foarte mult,acum,nu pot face singur o socoteala,as dori sa ma ajute cineva.1.Dupa ce iau rar-ul,trebuie sa o si inmatriculez?adica,platesc taxa aia de poluare?de vreo 600 euro?
2.Cat ajunge manopera de montare a motorului?precizez ca inainte era vr6 deci benzina,si pun tdi... As dori ca un mechanic,sau cineva de la un service,care ar fi interesat sa ma ajute sa lase pm.(va fi platit cat cere ) |
pai manopera va costa destul de mult....si nu stiu dc ai dat vr6 pt tdi:| e o greseala uriasa.....eu as vrea sa am vr6:)
|
Of of of....masina e la dezmembrari,eu vreau doar caroseria,si motor de 1900 tdi...cat ajunge stie cineva?in afara de cat dau eu pe astea 2 si preturile de la rar,cat ajunge manopera?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:51. |
- Copyright 2026 4Tuning