![]() |
E36 - Felina mea
19 Attachment(s)
Salutare tuturor m-am gandit sa-mi prezint si eu "felinuca" pe 4tuning ! Este vorba de un BMW 320i VANOS automat din 93 si are urmatoarele dotari :
- Dublu Climatronic - Pilot automat - Oglinzi electrice heliomate si incalzite - Trapa electrica - Incalzire in sacune si multe altele.... Atasez cateva poze cu masina. |
Re: Felina mea e36
Arata bine, bravo! S-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea. Merita! :)
O zi buna! |
Multumesc frumos.
|
De ce are antena aia asa mare pe "acoperis" ?
Imi place automata ! |
4 Attachment(s)
Quote:
ON : Cateva poze cu masina spalata. Scuzati claritatea sunt facute cu telefonul :???:. |
Am si eu un 325 in 6 cilindrii 150 de caluti din 1994 am tot ce ai tu dar nu stiu de pilot automat:-? unde ai comanda de la pilot?! langa contact cumva?
|
Quote:
frumoasa masina si multi km fara incidente |
1 Attachment(s)
Quote:
Comanda de la pilot este cea incercuita cu rosu din poza de mai jos. Quote:
|
Poate nu ai pilot automat..a-mea este full fara piele.
Ce ai tu e full fara multe....un pilot automat si o clima analogica nu o fac full option. Nici macar FULL FARA PIELE---vorba de samsar de targ---. Daca intri pe siteurile de specialitate si cauti optiunile unui E36 ai sa vezi ca nu ai nici macar 50% din optiunile disponibile modelului tau. Ai o masina frumoasa,fa-o si mai frumoasa, si nu mai folosi termeni "full fara" . Fara suparare. |
Si al meu este la fel...diferenta este cutia ca e manuala si volanul e mai nou in rest am tot ce ai tu..
Si nu am piele..dar interioru e din doua culori.Ori cum sunt masini reusite Respect Salut |
E posibil ca un 325 TD in 6 pistoane linie sa emane doar 85 de Kw (112 cp)
|
Quote:
|
Masina intra la vanzare :sad: http://www.piata-az.ro/anunturi/5140976
|
jet ma ce panarama sunt ultimele 3 topicuri,ce ajunge si forumu asta :)))))))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:58. |
- Copyright 2026 4Tuning