![]() |
Mk II
4 Attachment(s)
Salutari la toata lumea.Sunt posesorul fericit de un an de zile al unu-i golf 2 din 1986,motor 1.6 diesel.Ma-m gandit sa-mi prezint si eu masina fiind un mare fan al grupului VAG.Masina o detin de un an de zile,timp in care a trecut printr-o mica serie de modificari.Or sa urmeze mai multe modificari,dar in functie de buget..In viitorul apropiat as vrea sa schimb pragurile si sa o las putin mai jos,iar in primavara cu niste banuti si cu ajutorul lui Dumnezeu poate reusesc sa o vopsesc si sa-i schimb si motorul..Am sa pun poze de la achizitionarea masinii si pana in prezent.. :-)
|
Re: Mk II
Ai ceva de lucru .. :lol: Poate schimbi si jantele .. 8)
|
Da si jantele or sa vina schimbate.Vreau sa pun ceva cu bordura..Acuma ramane de vazut..
|
REBELU...like :D
|
Azi sa-u schimbat capetii de planetara si s-a spart baia de ulei :x... Se lucreaza la jantele de iarna care or sa vina vopsite si care sunt intr-o stare jalnica..Urmeaza sa vina scoase bandourile care au mai ramas ca restu mi-au fost furate si am sa incerc sa vad daca am sa reusesc sa inegresc putin farurile..
|
4 Attachment(s)
Zilele trecute s-au scos bandourile laterale(care mai erau) si s-a rezolvat problema cu baia de ulei,iar astazi am achizitionat un eleron pentru luneta care urmeaza sa fie lipit,dar nu stiu cu ce.Aici as vrea sa-mi dati voi o idee cu ce as putea lipii eleronu ala..
|
Silicon de parbriz.
|
Mi-a mai zis cine-va sa incerc cu silicon pentru parbrize.Am sa incerc sa vad..Ms fain. :-)
|
Masina s-a vandut.. Se poate inchide thread-u.. :sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:52. |
- Copyright 2026 4Tuning