![]() |
'85 1310
3 Attachment(s)
So ...
Asta e ... ragaliuta mea ... Momentan ... ragalie ... Pentru inceput imi fac "scoala" pe ea ... Dupa care, daca dragostea pt ea ramane aceeasi ... Bagam banuti in ea sa o facem ori masina frumoasa, ori masina de fuga ... ori both :D Motorul toarce ... efectiv toarce ... in ciuda faptului ca masina nu a s-a mai urnit de cel putin 4-5 ani Tablaraia e refacuta cap-coada ... Mici minusuri la interior ... pe viitor se vor retusa. Nicio Dacie din anii aia nu e intreaga 100%, nu ? :D Daca e sa ii fac ceva ... as incepe prin punerea farurilor si grila de pe 1300 ... sau eventual doar farurile ... in loc de grila sa ii fac o plasa ... nu stiu sigur ... astept pareri pro/contra ... Cam ... gata cu prezentarile "ieftine" despre masina ... Si poze cu "blonda" mea :D |
Re: '85 1310
:o....asa bine arata ?
sa o porti sanatos...si sa ai grija de ea...k la cat de bine arataaaa so.....cand iesi cu ea :D |
cand o sa ii pun planetara aia care imi bate ...
dupa ce ii pun si servofrana ... si ... mai am o buba mare ... GUME :D trebe noi ca alea sunt ... vechi rau :D |
bun bun.... asteptam asteptam.... :)....e frumoasa oricum
LE: vai de mine cat de curata e...cum reusesti ? :)) |
si faina dar ce ai de gand, stock sau ceva spoilere si alte prostii??
|
1 Attachment(s)
more like ... gordini style :D
spoilere NU cateogirc barele de protectie jos ... farurile de 1300 ... o sa ii fac eu ajustarile necesare pt a arata bine ... jantele i le intorc ... o las de fata mai joasa nitel ... umflat aripile, 2 dungi negre cum sunt cele albe mai jos in poza atasata ... un filtru de aer conic, priza de aer pe capota .... sunt multe ... sincer sa fiu nici nu stiu de unde m-as apuca sa fac tuningul la ea ;) mai exact o sa incerc sa ma apropii foarte mult de masina de mai jos ;) dar cu cateva chestii unice :D |
Va arata super daca ajungi sa o faci ca cea din poza! Bafta!;)
|
merci ;)
si eu sper sa o aduc cat pot de mult la nivelul aceleia ;) |
Quote:
|
sunt constient de faptul ca o sa fie greu ...
am vazut o dacie fara bare cu lampi ca ale mele ... nu arata deloc rau :) acum ... sa vedem ce si cum :) deocamdata nu ma grabesc ca ... nu sunt inca fonduri dupa achizitionarea blondei :) |
nu te supara ca iti spun dar priza de aer nu stiu daca e chiar gordini style, si scuze de litere eram cam flamand:))
|
da ... ai dreptate ...
beleaua e ca nu prea gasesc grile de r12 intregi ... numa' rupte ... sparte ... oricum ... cum incep modificarile la ea va anunt ... va pun poze n stuff |
Quote:
|
La modelul tau de caroserie ii sta bine cu niste jante canada(LATE 5.5) sau cu unele normale...argintii(cum le ai pe acestea)
& buza de fibra clasica de sub bara... intretinuta masinuta sa ai grija de ea ;) |
1 Attachment(s)
tu ai aripi diferite fata de cele pe care intra grila r12.o sa iti ramana colturi daca nu te duci la un tinichighiu sa iti faca ceva in genu...La fel in masca fata trebuie sa iti faca gauri pentru semnalizatoare.Dar mai intai fa-o sa mearga si abia apoi sa te gandesti la d-astea
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning