![]() |
Cumpar urmatoarele pentru E46 !
Ma intereseaza sa cumpar urmatoarele pentru BMW E46 Limo :
Interior piele (daca este recaro cu atat mai bine) negru / bej complet cu fete de usi (toate geamurile electrice) . Cotiera cu tot cu cal (doar de pe masini cu volanul pe stanga) . Cd-Player OEM .(Pot da la schimb radiocasetofon Business OEM) Volan in 3 spite complet ( Pot da la schimb volan normal in 4 spite complet cu airbag) . Arcuri sport : 30/30 ; 35/35 ; 40/30 . Daca ma mai intereseaza si altceva , adaug in timp . Contact : 0769676762 sau pe pm. Precizez ca astept mai multe oferte pentru diferite produse afisate , care ma avantaja o voi achizitiona . Multumesc . |
Re: Cumpar urmatoarele pentru E46 !
Am eu un interior sport textil cu piele pe flancuri, bancheta rabatabila, uzura minima - 1000 lei.
|
Ce culoare este ? Poze ?
|
Anunt valabil , am gasit volan + cotiera . Restul raman valabile , eventual cumpar doar cal impecabil pentru cotiera .
|
Anunt valabil .
Interior piele (daca este recaro cu atat mai bine) negru / bej complet cu fete de usi (toate geamurile electrice) . Cal pentru cotiera (doar de pe masini cu volanul pe stanga) . Cd-Player OEM .(Pot da la schimb radiocasetofon Business OEM) Arcuri sport : 30/30 ; 35/35 ; 40/30 . Daca ma mai intereseaza si altceva , adaug in timp . Contact : 0769676762 sau pe pm. Precizez ca astept mai multe oferte pentru diferite produse afisate , care ma avantaja o voi achizitiona . Multumesc . |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...e46-sedan.html |
Ma intereseaza ceva full piele , nu doar partial . Mersi frumos .
|
Anunt valabil , ma mai intereseaza doar urmatoarele :
Cal pentru cotiera (doar de pe masini cu volanul pe stanga) . Cd-Player OEM .(Pot da la schimb radiocasetofon Business OEM) Daca mai apare ceva mai adaug . |
Anunt valabil , ma mai intereseaza doar urmatoarele :
CD OEM . Bara spate M-technik II . ( noua , sh ) iau in considerare cel mai bun pret . |
Hai ca te ajut, chiar daca nu ai vrut interiorul meu :P
http://www.bmwclub.ro/forums/topic/1...pachet-bmw-e46 |
Mersi de pont :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning