![]() |
1.8is M42
Salut , ma cam bate si pe mine gandu sa pun pe ursu meu un 1.8is M42.
Acuma , acuma din ce stiu eu M42 a fost si pe urs si pe pisica , numa ca nu stiu exact diferentele intre ele , dar din ce am vazut pe carfolio ala de urs are 135hp si ala pe pisica 141hp.Intrebare mea , se poate omologa M42-u de pe pisica pe urs?(in conditii normale , fara teste dinamice)? Despre montaj am vazut ca mi-ar trebui : Suporti de M40, tampoane de M40, baie+sorb de M40, cutie de M40. Cum e cu instalatia electrica?Trebuie refacut panoul de sigurante sau ramane aceelasi(momentan am 1.8i M10 l-jetronic). In momentul de fata am OBC mare cu 13 butoane si as vrea sa-l pastrez , e complicat de legat la M42?Si sa si mearga toate functiile inclusiv imobilizatoru. Ma gandesc ca trebuie sa schimb si ceasurile , presupun ca tot de M40? Daca imi mai vin intrebari , mai scriu.Multumesc anticipat |
Re: 1.8is M42
Quote:
|
Instalatia motorului se schimba , instalatia electrica a masinii se pastreaza. De obc nu stiu ce sa-ti spun dar in mod cert se poate face.
Ceasurile raman aceleasi. Se schimba doar cand motorul nou are un nr mai mare sau mai mic de pistoane. |
Cel mai simplu iei legatura cu Vlad (316i) si te lamureste el cu tot ;)
|
Multumesc pt raspunsuri
|
ai facut schimbul de motor?
|
M42 de pe E30 nu are valva DISA si galeria de admisie arata cu totul altfel, cam asta ar fi marea diferenta.
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning