Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica Dacia (https://forum.4tuning.ro/306-zona-tehnica-dacia.html)
-   -   DISCUTIIi dacia breack inbunatatiri si alte modificari (https://forum.4tuning.ro/306-zona-tehnica-dacia/33626-discutiii-dacia-breack-inbunatatiri-modificari.html)

symy_nbg un break normal 17-02-07 03:07

DISCUTIIi dacia breack inbunatatiri si alte modificari

am, un breack din 2000 ji vreau sai fac cate cva , astwept pareri propuneri idei ji poze , kat mai putine vorbe inutile ji kat mai multe poze ji idei folositoare

symy_nbg un break normal 17-02-07 12:45

Re: un topik pentru cei ku breack anbunatatiri kestii treburi

4 Attachment(s)
nu se baga nimeni :???: , kiar nimeni :cry: , unes brekurile romaniei :rolleyes2 , uite pun nijte poze ku interioru ji exterioru:-) ,ca sa spartg gheta:-)

Aaronnel^ 17-02-07 12:48

O masina romaneasca ...... primu break crek de pe forum ... spor la tuning .... ce planuri ai?

symy_nbg un break normal 17-02-07 12:53

mrs pentru ankurajare , an viitor am de gand an primul rand sai skimb haionu k e plin de rugina , am altu dar nam unde sal vopsesk ca e frig, miam pus alarma shi cntralizata , eu leam montat ji vad ca merg , shi am de gand sai pun niste jante pe 14 dar anca nu mam lamurit kum se face pe fata ca sa trec pe 4 prezoane , shi bara de pe fata vreau sa o modifik , shi o vopsea shi oi mai cvedea k nu prea sunt bani

fiderzen 17-02-07 19:04

nu e primul break..atat zic :D

symy_nbg un break normal 17-02-07 19:45

1 Attachment(s)
stiu k nu sunt primul breack deaia am ji facut topikul sa ampartim idei despre masinile noastre ,ma refer la brekuri , kalitati defecte anbunatatiri ji toate alea,

Aaronnel^ 17-02-07 20:01

Ce planuri de tuning ai cu ea ?

xGeorge 17-02-07 20:36

sincer mai bine ii faci capota toata neagra ca este urata asta..si spoileru` de cielo... si prin filmuletele alea ce vrei sa demonstrezi?

Aaronnel^ 17-02-07 20:55

Vrea sa arate ca e mare miez....
Oricum eu zik sa faci ceva tuning la ea nu kitchuri din astea. Sa renunti la bara de Cielo si la interioru vopsit ca nu e deloc frumos ...

Mihaitza_tdi 17-02-07 21:58

Poti sa ii faci la capota prelungire da super bine!;)

NightDevil 17-02-07 22:00

La ce te gandeai kand ai vopsit capota aia ?

bano 17-02-07 22:05

semnul exclamari pe galben tot pt tuning lai pus :) :lol:

symy_nbg un break normal 17-02-07 23:35

da stiu se scrie cielo nah soarta

symy_nbg un break normal 17-02-07 23:38

si pentru faza aia ku semnu exklamarii ,eram pe atunci ancepator , si daca esti tu asa de bazat zimi kate categorii ai la permis k io le am pe toate anafara de D, ji am 19 ani , fara suparare decat sa va abateti de la topik mai bine nu va agitati degeaba SCUZE DACA SA SIMTIT CAREVA PROST DIN KAUZA MEA ok

xGeorge 17-02-07 23:40

serios io nu am facut nici un fel de caterinca ..capota da foarte urat asa cu negru ala ..nu are linie deloc , daca prin filmuletele alea tu te-ai intors cu frana de mana inseamna ca esti "cool" ..asa faceam si io cand am luat permisu, dar totusi ..

All times are GMT +2. The time now is 09:34.

- Copyright 2026 4Tuning