Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Parerea voastra.....tiganie sau nu?? (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/33603-parerea-voastra-tiganie.html)

Sick4speed 16-02-07 21:45

Parerea voastra.....tiganie sau nu??

am nevoie de parerea voastra....vreau comentarii complexe:D ...tiganie sau nu?..stai asa ca tre sa vad cum sa bag pozele:)

Bmw_Rulllzzz 16-02-07 21:47

Re: Parerea voastra.....tiganie sau nu??

Quote:

Originally Posted by Sick4speed (Post 753894)
am nevoie de parerea voastra....vreau comentarii complexe:D ...tiganie sau nu?..stai asa ca tre sa vad cum sa bag pozele:)

super tare faza asta

Sick4speed 16-02-07 21:49

3 Attachment(s)
am reusit...yee...astept parerile voastre

Attachment 217713

Attachment 217714

Attachment 217715

Sick4speed 16-02-07 21:50

mda tare..dar am reusit pana la urma...incepator ce vrei:D

sebaaa 16-02-07 21:53

parerea mea: tiganie
mai lipseau abtipilduri cu boss si cine stie ce dracu alte prostii si erai direct manelar 4 life , aproape irecuperabil
kit-ul.. ca sa ii zic asa, este urat..pur si simplu..nu se potriveste deloc cu masina

PiStI 16-02-07 21:59

acuma fiecare face ce poate sau ce-l taie capul. unii au simt estetic altii habar nu au ce e ala, rezultatul se vede.
sa nu credeti ca e singurul "proiect" de acest tip

cata_tm 16-02-07 22:01

mie-mi place

AleXuTz 16-02-07 22:09

este bun.. pt inceput trebuie schimbata toba ca arata urat , plasele alea de la spoilere negre..da mai bine , grila fata schimbata , niste jenti mai mari , scapa de eleronul ala din fabrica , daca poti astupa si la usi , las-o mai jos . Acuma n-a eu tiam zis parerea mea. tu faci ce crezi si dupa buget mai ales .. bafta

Sick4speed 16-02-07 22:13

masina asa am cumparat-o..mai e mult de lucrat la ea..nu am zis ca e gata...urmeaza o evacuare sport,jenti pe 14,si suspensie sport..un pic lasata..mai e mult de munca...sunt multe lucruri care ma enerveaza si pe mine...pt unii...decat comentarii rautacioase mai bine deloc...bine?..daca nu-ti place nu tre sa fii si rautacios....sau..invidios??

SUPAPA_Jr 16-02-07 22:35

Capota cel putin e infecta...cel mai bine ar sta o priza de aer gen m3gtr sau ceva gen Eclipse '99...bara spate....daca statea invers era mai bine...bara fata....nu e in ton cu nici o linie a masinii...pragurile sunt acceptabile...chiar bune...si jantele vopsite alb gen lancia ar arata bine :)

sebaaa 16-02-07 22:38

tu ai intrebat .. tiganie sau nu?
noi ti-am raspuns
daca ziceai..fara comentarii rautacioase.. era altceva
si nu am fost rautacios..am fost obiectiv..dupa cum vezi..ti-au mai raspuns si altii ca nu arata bine masina..

Sick4speed 16-02-07 22:41

au raspuns..dar nu rautacios..si le multumesc frumos...se mai poate face ceva cu ea sau nu??...o sa ma apuc de demontat:))...mie spoilerul fata chiar imi placea...sincer:)..

Bik3rBoy 16-02-07 22:48

si mie imi place spoilerul fatza :D

Donnyro 16-02-07 22:57

Mie imi place masina mai putin spoilerul spate de care trebuie scapi pt k e mult prea MARE.(parerea mea)In rest masina arata bine.Spor la treaba in continuare!

Dumy 16-02-07 23:00

Salut :!:
Mam uitat cu atentzie la masina ta deoarece am si eu una in modificare tot asa ceva de genul dar a ta poarca nu se pupa nimik din bodykitul ala nici spoilere cu praghurile nici capota nimik nu imi dau seama :1:
Apropo bara dupa fatza ar merge la mine pe masina :D
o Ai de vanzare ??

All times are GMT +2. The time now is 08:41.

- Copyright 2026 4Tuning