![]() |
Bmw E34 M Packet
4 Attachment(s)
Buna seara, sunt mai nou pe-aici asa ca voi incepe sa-mi prezint masina:
BMW E34 525 TDS 11.94 M packet, culoare Originala Avusblau Metalic Masina are ca dotari: -Packet M -Shadow Line -Diferential 25% -Airbag sofer/pasager -Spoiler M -Perdeluta luneta electrica -Geamuri electrice fata/spate -Proiectoare ceata -Cruise control -Telefon Original BMW functional -HiFi speaker system -Suspensie M -Trapa electrica -Clima 2 zone -Ornamente interior negre -Trusa medicala BMW Originala -Si multe alte optiuni de fabrica.. De precizat este ca masina va ramane cat mai clasica. Astept pareri/sfaturi. In legatura cu Inmatricularea, cred ca o sa mearga pe Bulgaria. (Daca cunoasteti alte modalitati, Reply) |
Re: Bmw E34 M Packet
Felicitari !
Mai rar intr-o asemenea configuratie completa. Asa ceva ar fi pacat sa sfarseasca cu numere de TX,B,P sau ce alte litere or mai avea . Incearca totusi faza cu avocatul si statul :D ! |
Nu o vinzi cumva ?
|
Quote:
Quote:
|
La cum arata masina, placutele de inmatriculare reprezinta cel mai mic detaliu.
Totusi, exista 2 solutii, ambele cu avantaje si dezavantaje: 1-inmatriculare in Bg cu numele tau in acte (dureaza putin, insa costurile sunt destul de ridicate caci trebuie sa iti faci cetatenie bulgara + alte costuri, comisioane etc.) 2-inmatriculare in Ro prin neplata taxei de poluare cu ajutorul unui avocat (nu costa prea mult, insa procesul poate dura intre 3-4 luni intr-un orasel sau pana la 10-12 luni intr-un oras cu tribunal extrem de incarcat). Dezavantaje: RCA si impozit inutil de scumpe. Din punctul meu de vedere, aceasta este o masina pt care merita sa pui si numere de Singapore, importanta este masina in sine, nu cateva hartii si placute! |
foarte frumoasa masina :shock:
|
salut foarte frumos e34-le si cu muuulte dotari dar geamurile spate electrice nu prea vad comenzile sau interiorul din poza nu este acelasi sau le-ai montat ulterior??bafta in continuare
|
1 Attachment(s)
Multumesc, pozele sunt ceva mai vechi iar geamurile electrice spate au fost puse intre timp.
Are cineva idee de unde pot cumpara si eu o carcasa cheie Bmw E34 cu 2 butoane ca cea de mai jos? Una originala cu cip cu tot costa aproximativ 800 lei. |
frate unde a stat masina asta atatia ani...ca zici ca'i noua :D !!! mult succes cu ceea ce ti'ai propus !
|
Quote:
|
Am gasit si la noi in Ro cu 30 lei bucata, s-a rezolvat. Multumesc
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Becuri noi Xenon 3000k H1
|
Frumoasa sa ai parte de ea, super dotata...
|
Arata foarte bine.
P.S: Poate ma lasa vederea, dar eu nu zaresc decat geamuri electrice fata. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:10. |
- Copyright 2026 4Tuning