Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Moderator - Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/33580-moderator-tulcea.html)

Gabi 16-02-07 18:59

Moderator - Tulcea

Propuneri ! Fiecare user poate propune un singur om pentru postul de moderator !

3 zile, pana luni, 19 februarie 2007, ora 20:00.

Cosmin255 16-02-07 22:29

Re: Moderator - Tulcea

Propunere : TuningBoy . Cred ca va fi un castig prin faptul ca e inzestrat cu multa rabdare (si nu se enerveaza repede)

vlad_Mafiotu 16-02-07 22:39

si eu tot pe tuningboy vreau sa`l propun

Eugen_TL 16-02-07 22:44

ms baieti ... eu as propune pe cineva cu capul pe umeri si care sta pe aici ... in cazul asta fiind Mihai fly !

ps: n-am fost moderator in viata mea , nush ce se face cum se face..normal pot invata ca nimeni nu s-a nascut MARE --- "o proba" as da ;)

mikafly 16-02-07 23:05

Eu zic ca tot tuning boy......eu habar nu am ce sa fac......si nu am capul pe umeri deloc.....sunt dus...rau

Eugen_TL 16-02-07 23:07

ba sa dea draq...toti de la balta sunt dusi =)))) dorim pe cienva din oficiu

DaViD TL 16-02-07 23:49

tuning boy , ar fi cel mai bun moderator !!! respect 4 him !!!

Cosmin255 16-02-07 23:54

sincer sa fiu m-as baga eu dar nu stiu daca am suficienta rabdare , cel mai bine e sa-l punem pe tuningboy si vedem daca nu se descurca o sa incerc eu , dar cred ca el e cel mai in masura dintre noi

Gabi 16-02-07 23:58

Baieti, hai s-o luam usor. Sectiunea e la inceput. Nu e balamuc, nu sunteti multi useri, deci, inceputul ar trebui, cel putin teoretic, sa fie usor.

TuningBoy: daca as fi mers pe ideea "asa e cel mai bine", erai deja moderator, dar am considerat - ca la toate sectiunile create pana acum - ca e mai bine ca membrii comunitatii proaspat creata sa-si exprime doleantele.

Daca accepti postul de moderator, adauga-ma in lista la mess - craiova_racing - si daca ai nelamuriri, da-mi un BUZZ.

PS: cred ca esti primul user care ezita sa fie moderator pe forum...

Eugen_TL 17-02-07 00:09

haha primu ? :) tare ...e ceva nou pt mine ce n-am mai facut si n-as vrea sa dezamagesc..spun asta pt ca si eu in calitate de user mai injur in gand moderatorii cum ca nu si-ar face uneori treaba dar na ..asa suntem noi sa dam cu gura prima data si apoi sa gandim ca poate omu are dreptate :) in fine vb pe mess

DaViD TL 17-02-07 00:12

gabi nu stiu de ce mai stam la discutii ,eugen(tuningboy) a fost indicat de toti ca fiind cel mai bun moderator ,asa ca nu cred ca mai trebe sa stam pana luni pt al incorona moderator tulcea !!!

Cosmin255 17-02-07 00:30

incorona? Da ce crezi ma ca e la Miss aici?:)) In cel mai rau caz la Misa

Gabi 17-02-07 00:31

Miss sau Misa, TuningBoy e noul vostru moderator!

Closed!

All times are GMT +2. The time now is 09:42.

- Copyright 2026 4Tuning