![]() |
La Multi Ani Lmx`u si Ema
la multi ani pt frumosu asta :D ....... cu o mazda la fel de frumoasa:d
tot ce iti doresti alturi de cei dragi si alaturi de NSL :D ...... un an cat mai bun te pupa .... golfuletzu |
Re: La Multi Ani Lmx~u
La multi ani LMX-ule !
tot ce iti doresti |
la multzi ani fratioru si tot ce itzi doresti si daca dai o bere promit sa nu conduc beat :))))
|
La multi ani tot ce e mai bun sa ti se indeplineasca!
|
la multi ani lmx !!!!!! multa sanatate , bani ,,,,femei !!! si cai multi !!!
|
La multi ani LMX-ule!
Sa ai parte de cat mai multi CP, vreo 2 turbine, filtre sport, tobe cat mai mari si premii cat mai multe alaturi de NSL. Sa fii sanatos si fericit! La multi ani! |
la multi ani...multa sanatate si fericire...si tot takamu:)
|
Pai La Multi Ani Cataline...si sa ne vedem fericiti si...morti de beti ca pe 15 a fost si ziua mea!
|
Baieti!
Mi-ati facut o mare surpriza ( placuta ),cu mesalele astea. Inca o data dovediti(m) ca suntem o echipa! Sambata seara cu ocazia "sedintei" de la Bila, promit ca fac cinste. La multi ani Ema si multa sanatate + sa-ti iasa masina asa cum ti-ai dorit! Multumesc people! |
ema a mers pe burta :d
la multi ani si lu ema atunci :D |
Re: La Multi Ani Lmx`u si Ema
LA MULTI ANI !!!! BAFTA BAIETI ! SA fiti iubiti si sa aveti parte de tot ce va doriti voiiiii ........
LA MULTI ANI EMA ! Am vrut sa iti spun si pe mess dar nu te-am prins de ziua ta ! LA MULTI ANI fratiorului meu LMXXX !!!!!!!!!! Va pupam ! Si aveti grija de voi ... |
la multi ani si tie ema! toate visele implinite :mrhappy:
|
LA MULTI ANI EMA...multa sanatate(k e importanta)...si fericire...si sa ti se indeplineask toate dorintele ....multa bafta baieti....
|
La multi ani baieti! Sa traiti mult si fericiti ;) Multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor!
|
Thanks people...love ya'...NSL forever
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:48. |
- Copyright 2026 4Tuning