![]() |
Un inceput de proiect..320 E36
SALL
Am achizitionat acum vreo 3 luni un bmw 320 coupe din 93' in sunt indragostit de masina asta da din pacata am de lucru la ia o mare problema pentru mine sunt rotile din spate care sun inclinate din cauza ca este foarte lasata de fund am intrebat mai multa lume ce pot sa ii fac da nici unu nu a stiut clar ce sa imi zica , un ca este stranba din oale si trebuie facut nu stiu ce ba bucsele de la punte nimeni nu stie sa imi dea un raspuns clar...Sper ca ma puteti ajuta astept propunerile voastre... |
Re: Un inceput de proiect..320 E36
3 Attachment(s)
Quote:
|
Felicitari pt achizitie , referitor la unghiul rotilor de pe spate , se poate corecta la geometrie.Daca nu bate pe spate la gropi si la denivelari sau la plecarea de pe loc mai in forta nu au nimic bucsele. Te duci la un service auto care face geometrie si pe spate la bascule are niste excentrice din care poate sa iti indrepte rotile cat de cat. Eu iti recomand sa o lasi asa cracanata, ai stabilitate mai buna.
Bafta cu ea ! |
Nu bate nimic da imi toceste grav rau caucicurile le-am schimbat de 2 ori in 3 luni si acum iar sunt pe sarma.. Am fost la geometrie da nu a putut sa faca nimic pe spate vreau sa ma duc la 3D poate iese ceva...mersiii :D:D
|
Quote:
Inseamna ca ori nu se pricepea ori nu stiau despre ce e vorba . Daca nu poate umbla la reglaj insemna ca trebuie schmbata bucsa cu tot cu surubul de reglaj . Totusi confuzia este ca din reglajul acela se face deschiderea rotii , nu si caderea ! Caderea rotii si deschiderea ei se face doar pe fata, si asta intr-o limita . Pe spate, vinovat de inclinatia excesiva a rotii mai este si bucsa superioara ce vine in fuzeta. Succesuri ! |
Aha pe dreapta stiu ca am schimbato ca am schimbat fuzeta cu totu pe stanga o sa ma uit maine daca nu reusesc sa le fac o ridic ca vad ca alceva nu am ce sa fac...ca ideie sa aveti am genti pe 17 ( 225. 45 R17 ) si am cocosato asa de rau incat a intrat aproape tot cauciucu in aripa si presupun ca este foarte lasata si daia sta asa rau.. imi toceste cam 3 centimetri pe interior... Mersii mult pentru ajutor...:D:D:D
|
Parerea mea, proprie si personala , esta ca 225/45/17 este mult. Eu as merge pe 215/45 maxim, asta daca vrei balon de 45; la 40 schimbam datele problemei !
Incearca sa schimbi/vezi ce arcuri ai pe spate , asta daca vrei sa o mai inalti ! |
Odata coborata masina, face acest unghi al rotilor. Masina mea statea la fel de "cracanata" pe spate, iar daca o ridicam se indreptau rotile. Apropo masina e cumparata din Dambovita, nu?
|
Quote:
|
Quote:
|
eu din poze nu vad ca sta asa 'cracanata' cum zici tu...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:20. |
- Copyright 2026 4Tuning