![]() |
Battle || Seat Mii X8
9 Attachment(s)
1. alex.fnk63
2. AlexMirea 3. cannonball (wip) 4. Ca$$ 5. Cipprik 6. Manson 7. red_fury 8. Reme 9. Original |
Re: Battle || Seat Mii X8
Vot Ca$$!:D
|
vot cass ,e cea mai bine lucrata ,singurul lucru ce nu mia placut la ea au fost jentile alea low quality
|
Īntr-adevăr, vot Cass fără drept de apel. Dar, și eu am aceeași replică să īți dau, jantele low quality .
|
vot manson... desi nush daca s-ar face in realitate, dar e comlexa tare! wicked :twisted:
|
Vot Cipprik - cam cea mai "curata" lucrare (culoarea cam ireala + zone blurry la FB)
@ Cass - jantele trag in jos lucrarea + farul ala cam plat si zone blurry in partea stanga a barei :-w @ Alex Mirea - mergea un contrast mai puternic pe faruri + refs intense, si un hue mai scazut la geamurile laterale @ Manson - idee frumoasa, dar cam si-a pierdut forma masina, se putea executa mai bine combinarea partilor :) @ Reme - reflexiille cam plate, un hue cam ciudat pe geamul pasagerului + reflexiile jantelor sunt altele :D @ Red Fury - stickerele/jantele/pragul low quality + la faruri mergea un hue putin albastru sa nu fie alb negre @ Alex Fnk- rezolutie mica, BG pixelizat, parti low, lipsa reflexii pe geamuri, masina off in BG. @ Cannonball - idee foarte frumoasa, pacat ca nu ai terminat ce ti ai propus :D Bafta tuturor! |
Votat Manson pentru idee.
|
Vot Ca$$, imi place cel mai mult si ideea si cum e lucrata
|
vot fratele cass! ms de voturi
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:13. |
- Copyright 2026 4Tuning