![]() |
Problema Alpine 9812Rb
Salutare,mi-am cumparat un alpine 9812rb in urma cu putin timp si am o mica problema la el,si anume cand dau sa bag un cd in unitate sau sa il scoata trebuie sa il ajut cu degetele.Intrebarile mele ar fi:
-pot sa iau o alta parte mecanica de la un alpine 9855 sau de la ce s-ar potrivi? -ce adaptor/cablu imi trebuie sa pot conecta un I-pod la el. |
Re: Problema Alpine 9812Rb
Desfaci aparatul si cureti rolele de cauciuc.
Search pe Google , exista un modul dar relativ scump |
Deci singura sansa si cea mai usoara e acel sanse e sa am controler de ipod KCA - 420i.:rolleyes2
|
Salut am intalnit si eu aceeasi problema la diverse playere de la Pioneer dar nu este din cauza mecanici este din cauza cd-urilor. Incearca sa faci marginile cd-urilor rotunde sau nu stiu cum sa ma exprim. Ideea e sa freci cd-ul de ceva suprafata dura pana nu mai simti ca zgarie pe mana. In unele manuale am vazut ca zicea sa freci marginile cd-ului cu un creion de lemn.
regards |
se gaseste un cablu de ipod cu aproximativ 35 lei.se conecteaza la mufa pentru magazia de cd-uri.face toti banii,eu am de peste 1 an acest cablu,iar cd-uri nu am mai facut.se aude impecabil
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:39. |
- Copyright 2026 4Tuning