![]() |
o nelamurire..cine shtie pls help
am cum la un castofon 4x50 sa bag 8 boxe? 8boxe insemnand 4 boxe si 4 tweetere..boxele sunt std d golf4 ...momentan sunt decat cele de pe fata.. si cum ar fi mai bne sa le las,2boxe cu 2 twetere sau toate 4boxe cum am eu de gand? :) si inca ceva mi sa blocat cdu in cast cum draq il scot..:P
|
Re: o nelamurire..cine shtie pls help
poti lega linistit toate 8 difuzoare, cat despre a doua problema...dasfa-l! mergi cu el la garantie! ...apesi butonu eject:)
|
hmm boxa cu tweeter pe iesire..da nu se duce din putere...?adik boxele par sa scoata cva da cu twetere..oricum o sa incerc si cu si fara sa vad daca e vreo dif,si cume mai bne..si la cast nam nicio garantie asa am luat masina :( si butonu eject lam nenorocit..imi dadea eroare la cd si iesea, da taicamiu la tot bagta cu forta d nervi si a ramas acolo..si acum radiooo
|
pui pe fiecare canal un dif si un tweeter. sunt cele de fabrica difuzoarele(toate 8 )????
|
da..cred, nu am desfacut sa ma uit da nu cred ca a umblat cineva ca nu are modificari masina si ncii urme nam vazut. plus ca a avut cast orig pana acum putin timp..
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:46. |
- Copyright 2026 4Tuning