![]() |
Trapa Golf 3
Salut baieti , am si eu o mica problema , are cineva idee cum se scoate geamul de la trapa ? Multumesc
|
Re: Trapa Golf 3
Ai in fiecare colt al geamului,pe interior,4 suruburi cap torx....cred ca de 15.Vei putea da geamul jos numai cu trapa inchisa.Bafta
|
exista sansa de a crapa geamul la desfacerea suruburilor ? ca de asta imi este mie frica.
|
Nu crapi nimic insa vei avea nevoie de cineva ca sa tina geamul,in caz ca tu nu reusesti sa desfaci cu 1 mana si cu cealalata sa tii geamul.
|
aha , am inteles , mersi de sfaturi . Vreun sfat cum asi putea repara cablul pe stanga , ca nu am gasit nicaieri de cumparat.
|
buna,am un golf 3 1.8 din 1993
la trapa sunt 2 pozitii,se deskide in sus,si in spate de tot....in sus se deskide perfect,iar in spate se deskide foarte greu,adik daca apas butonul se misca in spate doar cativa mm.....ca sa o deskid de tot trebe sa apas pe buton una intruna timp de 5 minute |
N-o mai forta ca o sa se rupa si n-o mai deschizi deloc, desfa-o, dai cu vaselina si centreaz-o bine. Desfa si motorasul si unge-l si pe el si vezi in ce stare sunt periile.
|
pentru toate aceste chestii trebe sa iau sticla jos?sau cum?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:01. |
- Copyright 2026 4Tuning