![]() |
jante SPW
1 Attachment(s)
Salut!
Ce parere aveti despre firma asta SPW? Eu nu stiu prea multe si nu stiu unde sa caut. As vrea sa imi iau niste jante pe 17" si m-as incadra la pret. Undeva la 100 euro/buc (noi). Se merita banii sau sunt slabe calitativ si nu are rost sa le cumpar? O alta varianta ar fii ASW. Sunt mai bune astea? |
Re: jante SPW
Aceeasi intrebare o am si eu.
|
made in china :)
|
Made in China e una, chinezarie e alta. :)
|
Salut am si eu o intrebare,am aceiasi problema numai ca eu vreau sa pun o grila de A6 sau A8 pe o skoda superb 2003,ce am nevoie pentru asa ceva ?ma refer la chestii legale autorizatii RAR,hartii ?
|
Salut am si eu o intrebare,am aceiasi problema numai ca eu vreau sa pun o grila de A6 sau A8 pe o skoda superb 2003,ce am nevoie pentru asa ceva ?ma refer la chestii legale autorizatii RAR,hartii
________________ We offer pass4sure success for wikipedia exam with help of latest security+ certification and Rockefeller University practice questions and the exams of ARM ccie security PMI |
Salut am si eu o intrebare,am aceiasi problema numai ca eu vreau sa pun o grila de A6 sau A8 pe o skoda superb 2003,ce am nevoie pentru asa ceva ?ma refer la chestii legale autorizatii RAR,hartii
|
Daca nu-i pui de Ferrari sau Lambo nu e nici-o problema cu RAR-ul sau altceva!Citeste-o de trei ori!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:55. |
- Copyright 2026 4Tuning