![]() |
Citroen C4 Tuning in valoare de circa 3000 Euro
Un Citroen C4 in 4 usi isi asteapta noul bodykit;)
Tipul care vrea sa investeasca aceasta suma de bani intr-un Citroen C4 este un prieten de al meu. Acesta are aceasta suma! Vrea un Bodykit exterior + interior:!: Astept pareri si locuri unde s-ar putea realiza un bodykit:rolleyes2 Tipul se gandeste la TopArt dar nu este sigur |
Re: Citroen C4 Tuning in valoare de circa 3000 Euro
maisni de masini
|
care imi recomanda niste masini bune da nu scumpe cu ceva cai putere pls
|
masin faine au altii nu ca mine bafta lor(cum pot sa afisez si eu o poza?
|
a luat cineva un kit pentru C4 in 5 usi?
Quote:
|
Nu cred, am vrut sa iau eu unul dar era scump rau :(
|
http://www.postimage.org/Pq1QVFir.jpg
citroen C4 coupe, VTR, ESTE DE VANZARE, si s-au facut modificari de circa 5000 Euro. PRET final 16500 EURO Revin cu detalii pentru cei interesati. |
bati campii.
|
Quote:
la banii astia nu prea cred ca o sa gasesti pe cineva interesat .....de un....ce pare la prima vedere , c4 , vtr ,,,daca era vts o mai scaldai , cu un body kit ce aduce putin a wrc , cred ca s-a mers pe ideea de rally look si cu jantele care arata ca cele de macadam , suspensia le fel :D , poate o fi avand sub capota ceva sa justifice pretul dar nici asa nu cred ca face atat cat ai zis tu .....inca o masina supraevoluata pe forum , usor aranjata cei drept , bafta |
Quote:
masina are ~ 180 caluti....si vreo 400 nm....ce zici merita? eu zic ca e ok....pretul e putin cam mare insa este pretul de acum un an.... mai mult masina e singurul c4 cu wide body kit din Ro, care cred ca costa peste 3000 euro de la Ibherdesign. mie chiar imi place masina.( pot fi si subiectiv evident) |
aiurica , acum poti gasii imnatriculate intre 5000-8000 c4 coupe vtr , bine nu cu atatia cai , am vazut personal unul frumos , negru motor de 2,0 136 cp la 7500 impecabil din 2007 ...iar un body kit il poti face custom mai ieftin de 3000 , sau il iei nou cum ai zis tu la 3000, si tot nu face 16500 , dar fiind mai vechi anuntul cum ai zis tu e alt pretz
daca nu te superi , vad ca stii masina, ce motor are si cuma ajuns la caii aia ? |
Quote:
|
un anunt mai nou........
http://www.google.ro/imgres?imgurl=h...,ctr:countryRO |
CUMPAR FARURI CITROEN C4,
AN FABRICATIE 2005 - 2007. ASTEPT OFERTA CU NR DE TELEFON. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning