![]() |
Ce fel de anvelope ai pe masina ta?
Scrie aici, ca sa afle toata lumea, ce anvelope ai pe masina ta.
Este clar, ca daca mai multa lume foloseste acelasi tip de cauciuc, inseamna ca acela este bun. Si asta vrem si noi sa aflam! :-) |
Re: Ce fel de anvelope ai pe masina ta?
dunlop sp sport 01 (vara) si continental ts830 (iarna).
|
Michelin energy, 195/65/R15 91H.
|
Quote:
Eu am Debica :lol: nu-s nici bune nici execrabile, sunt mediocre dar au un pret f bun. Ce mi se pare ciudat, e ca am vazut "ditamai" skoda octavia si passat-uri sau golf-uri cu gume de toata jena gen matador, debica, tigar, sava ba chiar si kormoran (credeam ca doar loganul vine cu asa ceva :D) Acum o sa vina lumea sa spuna ca Debica apartine de Goodyear iar Kormoran de Michelin. Insa eu cred ca atunci cand vrei sa bei o cola nu iti cumperi Adria Cola ca e mai ieftin :lol: |
nici masinile grupului VAG, nu vin cu cine stie ce cauciucuri de calitate. Primul meu golf v luat nou a venit cu niste cauciucuri continental, intr-un an si 20000 km erau terci :)
|
Michelin Energy Saver 185/65/14 vara.
Michelin Alpin A3 185/65/14 iarnă Ambele tipuri de anvelope luate de noi, nu sunt adeptul celor sh, din multe puncte de vedere, mai ales a celor de iarnă. Chiar daca nu sunt foarte ieftine isi merită fiecare banuț, aderență foarte bună, uzură redusă și zgomot redus. Am și la muncă aceleași tipuri de anvelope și sunt foarte mulțumit. Contează foarte mut și stilul de condus, dar, chiar și intr-un stil mai agresiv acestea fac față. |
dumneavoastra aveti 5 posturi si toate cu referire la cauciucuri.
sunteti importator sau distribuitor? in general fiecare cumpara dupa posibilitati,necesitati. aveti ceva mai bun de oferit? |
Pirelli P-Zero Rosso pentru vara 225/45/17, , Nokian WR G2 pentru iarna 195/65/15 (neomologate in carte), toate 8 bucati fabricatie 2010. Le-am cumparat de noi de cand am achizitionat si Altea de la semnatura. Pana acum, impecabile.
Se pare ca domnul este dealer Michelin (dupa avatar). |
Quote:
|
Vara - Yokohama Advan Neova AD08 - 225.40.18
Iarna- Dunlop Wintersport 3D - 225.40.18 |
la seat- vara - dunlop sp sport 01 195/65/15
iarna - dunlop winter sport m3 195/65/15 la oltcit- pe fata yokohama de vara 185/50/14 - pe spate barum de iarna 185/60/14 |
Anvelope din care ies sarme.
|
Quote:
|
Eu ii astept (sa se destainuie aici pe forum) si pe aia cu masini de genul octavia, passat, bmw de dupa 2000 pe care ii vad eu pe strazi cu tot felul de marci low-cost de anvelope gen Matador, Debica, Sava, Nankang (pe astea nu le includ la categoria mediocre, sunt bune si la pret mic, e doar o asociere nefericita :) )
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning