![]() |
Muzica pentru masina!!
Stie cineva unde se poate gasi muzica pentru masina,da muzica cu bas serios(ca sa lucreze subwoofer-u)?
|
Re: Muzica pentru masina!!
cauta si tu pe dc++ melodii care se numesc bass test. Data viitoare posteaza si tu in aria corespunzatoare
|
Nu stiam sigur unde sa postez.Ma refeream la melodii nu la bass test,ca asa ceva am si eu o gramada.Imi trebuie muzica,care sa aiba bas serios.
|
outwork feat. mr gee - elektro (radio edit) -> vezi ca sunt mai multe variante o iei pe una care are 3.54 Mb
snoop dogg - drop it like it's hot bug mafia - dupa blocuri nelly - E.I. |
Quote:
|
Cauta Three 6 Mafia discografia pe torrent
|
Ca tot a venit vorba aveti idee se gaseste pe net muzica in format waw sau ma rog orice alceva de buna calitate nu mp3 !?!?
|
se mai gaseste dar mai greu. Cand dai search pe o melodie ii dai la size at least 20Mb si vezi ce gaseste
|
A nu asa pe incercate eu ma gindeam la un hub sau un torent cu oameni seriosi pasionati de muzica de calitate!
Nu sariti pe mine ca vezi doamne daca investesti intr-un sistem audio mai performant ar trebui sa ai bani si de CD-uri originale , poate asa e dar 60- 70 ron pt. un CD mie nu mi se pare un pret corect cel putin pt. RO. ! Un calcul simplu ar fi un nr. de 500 - 600 de CD-uri ar fi undeva la 8000 - 900 euro . |
Eu merg mai departe si spun ca foarte putine CD-uri "originale" sunt trase bine. E valabil si pentru cele de afara... Din pacate foarte putine "case" au masterizari de calitate.
Surprize exista si la noi. Am citeva cd-uri luate de la "peco" sau cadou in reviste care se aud foarte bine. |
Quote:
|
Dar oricum e diferenta intre un CD original de calitate medie si un mp3!
Recunosc ca un CD tras bine , indiferent de genul muzical e preferabil unuia tras prost dar cu muzica preferata! Insa eu deocamdata ma multumesc cu calitatea unui CD original de o calitate medie (dupa urechea mea) si daca mai e si rock e perfect pentru mine! Daca e cineva dispus sa faca share dati-mi pm!:lol:Ca sa nu zica nimeni ca facem piraterie pe fata!:lol: |
Quote:
@xxdadixx: cu ce citesc .flac? :-) scuze pt post-ul dublu...am reusit, nu aveam codec....am luat niste albume, se aud f bine in casa, in masina n-am incercat inca:-) |
xxdadixx a zis bine, cauta formatul FLAC, este cam cel mai apropiat de calitatea wav. Acest format il citeste si winamp-ul, si poti sa faci si CD audio exact ca si din mp3-uri, dar daca imi aduc bine aminte posibil sa-ti trebuiasca un plugin la Nero. Uite niste motoare de cautare bune pt torrenturi:
http://www*****ape4.dreamhosters.com/ http://www.isohunt.com/ si mai sunt... bafta! |
ma ceahi daca din cate stiu eu, s-au inventat converterele:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:47. |
- Copyright 2026 4Tuning