![]() |
Machete in lucru - alex95lr
1 Attachment(s)
Salut, numele meu este alex si detin cateva machete .. Iar de azi ma apuc si eu sa le modific umpic.
Pentru inceput un Pegeot 206 cc scale 1/18 welly.... Si ma gandeamm sa o fac rat style .. Dar nu prea imi iese rugina pe caroserie... Vreau sa fie rugina rugina.. Daca ma intelegeti .. Astept orice sfat... :) am incarcat si o poza dar sunt pe mobil si nustiu daca a mers... |
re: Machete in lucru - alex95lr
Quote:
|
Re: Machete in lucru - alex95lr
ee,s-a reusit ceva cu peugeotul???
|
pai dupa ce i-am dat vopseaua jos... Azi l-am dat cu o solutie de sare apa oxigenata si otet si .. L-am bagat la cuptor... Iar acum e la boxa si in 3 zile .. Ar trebui sa fie ruginita... Am curatat interiorul si acum caut un set de roti ... Daca m-ar putea ajuta cineva :d
|
:lol: Mai fratilor, ce apa oxigenata? Ce otet? Zamacul nu rugineste. Se acopera cu o pelicula fina de oxid inchis la culoare (gri) si atat. Nu mai faceti miros in casa degeaba. Daca vreti rugina luati vopsele specializate/prafuri pentru weathering.
|
deci nu ar merge aceasta metoda ? Okei atunci ma puteti ajuta cu un link... si ce vopssea sa iau ...
|
Daca vrei rugina exista si posibilitatea sa iei un spray orange/maro si sa dai de la foarte mae distanta si vor ramane puncte "de rugina" dupa care dai cu lac si voila rugina :D
|
acum ma duc dupa vopsea.. Si cred ca maine va fi gata ... Asamblata .. Sper
|
2 Attachment(s)
pana acum am facut urmatoarele :
am eliminat : -bandouri portiera( stg +-dr) -bandouri caroserie -capacul de benzina (pentru ca era oribil) -stop portbagaj -nr inmatriculare -antena am astupat: -gurile de aerisire de pe capota si linile acelea -manerele de la portiera Si acum vreau sa va cer o parere.. Nu mai am oglinda stanga si ma gandeam sa astup locurile de oglinzi si sa renunt la ele .. Vreo parere cineva :d |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
@alex95lr: incearca sa adaptezi oglinzi de la altceva. Vopsele si prafuri pentru weathering (asa se numeste ce incercai tu sa faci - rugina/uzura) gasesti pe site-urile specializate pentru modelism (aici, aici etc) |
pai din ce am inteles eu ii dau o vopsea.. Ma gandeam la un verde mat army.. Dupa pigment.. Si lac si cam asta e treaba si iese ceva frumos... Daca nu am inteles imi pare rau
|
O vopsesti, pe urma aplici praful/prafurile.
|
Ma chinui sa-mi imaginez cum naiba o sa arate Peugeot-ul ala rat style, verde army mat cu pete de rugina....
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning