![]() |
"demarajul paralel" dupa cum spun ziarele
2 Attachment(s)
in anul 2002 ia nastere clubul nospeed limit ,iar ziaristii defineau cursele ilegale :
|
Re: "demarajul paralel" dupa cum spun ziarele
p`asta n`o shtiam....tare..."demaraj paralel" auzi la ei...
|
ziarele de acest fel mereu m-au uimit prin prostia redactorilor. si cand zici ca mai prosti nu pot fi...POOOOC iti demonstreaza ca da. si iar crezi ca nu te mai uimesti..si iar baga o dovada de prostie crasa!!
|
Dar vai....250.... :)) marfa...iar exagereaza astia cu sume exorbitante extrase din FNF si chestii mai mult sau mai putin adevarate....asta cred ei ca inseamna o cursa de drag...o violare de cauciucuri cu o 'mica' accelerare....sunt de-a dreptul oripilat :))
|
:lol:
Demaraj paralel Nu mai pot :lol: Tare faza! Nici eu nu stiam! |
stau sa ma-ntreb cum o fi ala perpendicular...
|
astia is comunisti mah!!!! demaraj paralel........
|
Referitor la sumele vehiculate cred ca au vazut prea mult The Fast And The Fourios....auzi cateva "mii".:lol: in rest ce sa zic: prostia si idiotenia e la putere pentru a avea un tiraj cat mai mare
|
pffff,cum povestesc astia,nici povestile lui Ion creanga nu aratau asa,parerea mea k o parte din vina o au si cei care au facut cursele,pt simplul fapt k iau contactul cu presa,acestia povestesc redactorilor,iar acestia infloresc si uite asa toata lumea crede k acesti "participanti la curse" sunt nishte infractori, din cauza asta se lasa cu alergari ale politiei ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:02. |
- Copyright 2026 4Tuning