![]() |
2008 Ford Mondeo
10 Attachment(s)
Noul Ford Mondeo Ford a dat publicitatii primele fotografii ale noului Mondeo, ce va debuta la Geneva in cadrul salonului din martie. |
Re: 2008 Ford Mondeo
e destul de frumusel
are un interior tipic ford cu mici imbunatatiri este elaganta masina dupa parerea mea |
Frumos interiorul...si la exterior arata foarte bine...mie imi pare o combinatie intre Noul Passat si Volvo.De fapt cam toate seamana intre ele.
|
La int arata bine dar la ext nu stiu ce sa zik....la spate mai putea lucra!;)
|
o masina frumoasa dar care nu exceleaza.
|
James Bond's car asha ca o sa se vanda bine :D
Cu Stima |
sincer spatele arata in ultimul hal de urat,nu mi se pare foarte reusit acest model,mai frumos era penultimul model
|
E frumos vazut din fata, interior destul de reusit, motorizari bune. O sa aiba destul succes in pofida designului spatelui.
|
Quote:
|
Dragutz, dar nu stiu de ce ma face sa ma gandesc la volvo.
Oricum, sa speram ca masina nu mai are probleme in curbe... |
Foarte frumoasa masina,dar stopurile sunt prea ridicate pentru un spate asha mare...
|
dragut si e bine ca are multe motorizari
|
1 Attachment(s)
per total arata bine, mai ales varianta break.. oricum cred ca cu un eleron finut se va rezolva toata "problema" la spate in cazul berlinei..
aaa.. si o poza cu interiorul full |
ce frumos arata sunt curios cat o sa coste
|
da intr-adevar arata bine cu exceptia spatelui...insa ceva imi spune ca spatele nu va fi chiar asa urat in realitate , in sensul ca poate e unghiul de vina...oricum tre sa vedem masina live sa ne putem spune opinia mai corect:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning