![]() |
Vand Schmidt Revolution Space-Line 16"
16 Attachment(s)
Vand 4 jante Schmidt Revolution Space-Line cu urmatoarele dimensiuni:
-fata: diametru 16", latime 8J, ET30, anvelope 215/40/16 Dunlop Sp Sport 9000 aproape de martori, valve ascunse. -spate: diametru 16", latime 9J, ET25, anvelope 215/40/16 Dunlop Sp Sport 9000 ca noi, valve ascunse. Starea lor este foarte buna, prinderea prezoanelor este de 4x100. Pentru cei cu Logan/Renault care au gaura centrala 60mm ofer si 4 inele de centrare. Pret: 2000 RON. Pentru cine este interesat, PM iar apoi discutam pe larg. |
Re: Vand Schmidt Revolution Space-Line 16"
UP! Am uitat sa precizez, fara schimburi.
|
daca o sa te razgandesti si vrei schimburi am niste jante Azev A, iti poti tine anvelopele tale si discutam si pretu, ms frumos.....
https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...-azev-r16.html |
2 Attachment(s)
Multumesc frumos dar nu mai vreau jante absolut deloc. Am tablele pe Logan pentru ca face si ala destui km. si cum Schmidt-urile erau mai micute decat jantele de Logan, imi furau multi kilometri la mersul normal, in loc de 100 afisati faceam vreo 90 sa zic... si se aduna. Decat sa-mi bat joc de ele, le tin la subsol, sunt tipla, polishate caci nu vroiam sa vad ferodou pe ele si mi-e lene sa le tin in starea asta circulate pe masina, nu e stilul meu, vreau iar sport.
Schimb cu transplant SFI (motor-cutie-galerie evacuare-pompa benzina-jambe, sau cum e un transplant dintr-ala, complet), pentru un Cielo. edit: Inca 2 poze8). |
Vandute...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning